2016 va fi anul World of Warships pentru Wargaming

Wargaming trage tare, iar tunurile de pe navele din World of Warships nu dau semne că vor să tacă.

Valul de noutăți în materie de gameplay ce ni s-arată în cele mai noi jurnale vine să confirme activitatea febrilă din studioul care se ocupă cu dezvoltarea celui mai nou titlu multiplayer free-2-play din ograda Wargaming. Schimbări climatice ce pot afecta cursul bătăliilor navale, noi nave, caftul pe echipe etc. Jocul pare că devine din ce în ce mai complex din punct de vedere strategic, iar armamentul din ce în ce mai divers și distrugător. Distrugătoare japoneze? Avem.

Team Battles este noutatea majoră cu care vine update-ul 0.5.3. Așadar, acum putem crea veritabile armade împreună cu alți căpitani și să curățam oceanele lumii de dușmani în glorioase bătălii navale 7 vs 7. Noul mod de joc este deblocat la nivelul 12 și nu este disponibil doar echipelor care vor să urce pe scara ierarhică în cine știe ce ligă, ci și celor care preferă s-o ardă solo, dar vor să mai intre și în câte-o bătălie navală online atunci li se apleacă. Update-ul 0.5.3 mai aduce noutăți în departamentul Commander Skills, noi consumabile (cum ar fi Torpedo Reload Booster) și harta Tears of the Desert, menită să facă valuri în rândul vaselor de tier mare ce vânează pe coastele Africii de Nord.

Mai jos putem admira noutățile din 0.5.3 în narațiunea unei rusoaice gata să atace cu tot ce are în dotare, precum și un Development Diary al echipei producătoare, care ne face cunoscută direcția pe care o va urma World of Warships în 2016. Una bună, se pare.

Guns don’t kill people…

 

 

Adaugă un comentariu