Vrei World of Warcraft Battlechest? Du-te la film!

Pregătiţi-vă pentru o ofertă unică! Fiecare bilet pentru filmul Warcraft cumpărat prin intermediul multiplexurilor participante (Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex şi Movieplex). vă aduce drept cadou un flyer pentru World of Warcraft Battlechest. Calmaţi-vă, la fel am reacţionat şi eu!

Toţi cei care merg la film vor intra în posesia acestui flyer printat, prin intermediul căruia veţi putea activa World of Warcraft pe contul vostru de Battlenet. Vă va fi deblocat titlul de bază alături de toate expansiunile sale (da, Warriors of Draenor este inclus) plus 30 de zile de acces. Mai mult de atât, oricine se va loga în joc începând cu data de 25 Mai şi până pe 1 August, va primi drept cadou, arme inspirate din film!

Vrei World of Warcraft Battlechest? Du-te la film!

Detaliile complete vă sunt puse la dispoziţie aici, iar în cazul rezervărilor puteţi urma aceste link-uri pentru Grand Cinema, Hollywood Multiplex, respectiv Movieplex. Nu uitaţi! Oferta este în număr limitat, activarea codului este posibilă până pe 1 August iar singura cerinţă este deţinerea unui cont Battlenet (se poate crea gratuit, alte activări sau subscripţii nefiind necesare).

Daţi-mi un singur exemplu asemănător acestei oferte! Nu puteţi? Atunci vă urez vizionare plăcută încă de pe acum, deoarece o astfel de şansă nu poate fi ratată!

 

Adaugă un comentariu