ACȚIUNE! Săptămâna 2 – după Charlie

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii 2 – 2015.

Trailers/Pub:
Kate Upton Game of War Commercial
Dacă am înțeles bine, Kate Upton este femeia perfectă pentru mulți dintre noi. Păcat că această reclamă este atât de proastă… Tocmai când credeam că producătorii realizează cât de penibil e ce au creat aici, Kate deschide din nou gura… Ugh… Mai arată-mi un pic țâțele și sigur vin să mă joc…

Necurate/Inspiraționale:
Video Game Themes (On the Spot) – Player Piano
Muzica din Halo, Skyrim, Chrono Cross, Final Fantasy și BioShock, reorchestrată, pe loc, pentru pian.

Smash Theory: Zoning
O a doua lecție de Smash – zoning. În mare, se aplică tuturor fighter-elor.

Jimmy Fallon Blew a Chance to Date Nicole Kidman
Jimmy nu a înțeles ce dorea de fapt Nicole și a invitat-o să se joace câteva jocuri, în loc să… Lăsând gluma la o parte. Fetelor, dacă încă mai țineți la, sau încă mai aveți un pic de respect pentru omul din fața voastră, nu faceți ce a făcut Nicole aici. Jimmy o să se urască pentru tot restul vieții și o să moară cu acel „dacă” în brațe. Groaznic filmuleț… Și cu toate astea m-am uitat de 3 ori la el… nu știu ce e în neregulă cu mine.

Are Let’s Play Videos Illegal?
O întrebare deosebit de interesantă, care, pentru moment, nu are un răspuns clar.

The ebove™ B\01 Bike
Un simulator de bicicletă pe care l-aș încerca cu plăcere. Mai are nevoie de câteva ventilatoare pentru a deveni perfect.

AGDQ 2015 Tetris The Grand Master (TGM3 Master Mode) Exhibition by KevinDDR
L-am mai văzut terminat așa (piese invizibile, viteză incredibilă), rămâne la fel de impresionant.

Playing League with your cat around
LoL – nivel mai mare de 9000.

How to mod any toaster to control pc games in 3 easy steps
După Quake pe osciloscop de ce nu am încerca Doom cu prăjitorul de pâine? Din păcate filmulețul este un fake, repet, fake, nu vă dezasamblați toaster-ul, dar nu cred să fie atât de greu să creezi un astfel de controler. Săriți pe Youtube pentru câteva răspunsuri geniale venite din partea producătorului la întrebările puse de pasionați.

Do you Know CSGO – Episode 1
Știți de ce câteodată vi se pare imposibil să câștigați un meci împotriva anumitor adversari în Counter Strike GO? Pentru că unii dintre ei au ajuns să cunoască instinctiv tot ce subliniază jackfrags în clipul de mai jos – plus alte 1000 de alte lucruri. Și eu care credeam că frate-meu era nebun când se antrena și învăța la ce înălțime trebuie să plaseze cursorul în anumite părți ale hărților. Dacă v-a plăcut vă trimit și aici. Un canal mult mai cunoscut, cu tutoriale mai complexe și mai complete, la fel de ușor de înțeles.

Săptămânale/Bilunare:
Zero Punctuation – Talos Principle
O să ghicesc și o să spun că i-a plăcut. Nu vreau să aud sau să citesc părerea nimănui până nu-l termin și închid review-ul.

Honest Game Trailers – Kingdom Hearts
Donald Duck și Goofy sunt starurile unuia din cele mai bune JRPG-uri de pe piață. Ar trebui să ne dea cu eroare dar jocurile nu au limite.

React: Kids React – Makeup Apps
A trecut ceva vreme de când nu am mai jucat un titlu de gen… …ce(?)… de ce vă uitați așa ciudat… Văd că au avansat foarte mult de atunci.

TableTop – Stone Age
Wil Wheaton, Nika Harper, Jesse Cox și Jordan Maron, își călăuzesc triburile spre o ieșire victorioasă din Epoca de Piatră.

Kotaku Highlight Reel – #64, 65 și 66
Episodul 66 este unul din cele mai bune de până acum.Did You Know Gaming? – Halo și Dreamcast
Știați că Halo trebuia sa apară exclusiv pe Mac, ca joc de strategie? V-ați întrebat vreodată de ce Dreamcast-ul este o consolă atât de iubită?2 Comments

  1. Radu ianuarie 13, 2015
    • ncv ianuarie 13, 2015

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.