ACȚIUNE! Săptămâna 40 – Unul pe săptămână, să ne ajungă până la lansare

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 40 – 2015.

Trailers/Pub:
NBA2k16 cinematic intro!
Asta ce mai e? Baschet cu zombi? Foarte interesant şi cool intro pentru noul NBA2k16.

Street Fighter V Zangief Trailer
Câte un personaj pe săptămână. Oare au calculat astfel încât să-i termine până la lansare?

Call Of Duty Black Ops 3 – Story Trailer
Parcă mult mai slab decât în alţi ani, nu?

Fallout 4 – Charisma
Bestiale prezentări ale abilităţilor Fallout-iene. Am ajuns la C-ul din SPECIAL. Trei săptămâni până la lansare?

Guitar Hero – Win The Crowd
Am văzut mulţi americani în filmele lor cum se urcă încălţaţi în pat sau pe canapea… Ştiţi vorba aia cu „do you know what grinds my gears?”

Far Cry Primal
Ce surpriză! Sunt deosebit de încântat de ce văd.

Necurate/Inspiraționale:
Far Cry Primal – Behind The Scenes
Mai multe detalii aici:

PewDiePie Teaches Stephen Some Swedish Curse Words
Kimmel, Kimmel… in loc sa te fi luat de juma de internet ai fi putut sa inviți un youtuber în studio şi ai fi fost mult mai câştigat. Legat de înjurături… care par foarte cool în filmele lor, dar de obicei nu pot fi aruncate în discuţii în viaţa de zi cu zi – asta dacă nu vrei să îndepărtezi vorbitorii de limbă engleză de lângă tine – e complicat. Dacă limba maternă nu este engleza atunci puterea cuvintelor scade considerabil. Nu rezonează în mintea noastră la fel de puternic ca un morţii m… sau ceva de genul. Sunt convins că şi Kjellberg are aceeași problemă şi că dacă ar crea conţinut numai în suedeză ar folosi mult mai puţine invective.

Dying Light’s Harran Power Mystery
Ce se întâmplă când eşti un inginer electronist, te îmbeţi şi deschizi Dying Light? O să începi să observi toate problemele electrice pe care oraşul le are. În Harran nu numai că nu se respectă nici-o regulă de siguranţă, curentul pare că vine de nicăieri. Nu există nicio centrală nucleară, hidro, pe cărbuni, sau etc. Şi c0mpl3x1ty a tot ţinut-o aşa pe Twitter timp de jumătate de oră. Incredibil dar producătorii jocului i-au răspuns: Cum că au ascuns până acum modul în care locuitorii oraşului produc electricitate pentru că doreau să patenteze procesul. Acum, pentru că au fost prinşi cu mâţa-n sac, o să facă cunoscută metoda. Populaţia a trebuit să improvizeze.

Why the $6 million play that won DOTA2 TI5 was absolutely amazing
A existat un moment în finala DOTA 2 de anul acesta în care o combinaţie de „lovituri” a cimentat victoria echipei americane şi le-a adus 6 milioane de dolari. Pentru cei care iubesc DOTA, sau MOBA-urile în general, aceste momente sunt de 10 ori mai deosebite decât orice gol într-un meci de fotbal sau orice combinaţie câştigătoare din alt sport. Kotaku explică aici ce s-a întâmplat.

The Demons | Grand Theft Auto V | LDMC Machinima
Cum recrutezi oameni pentru echipa ta online din GTA? Creezi un filmuleţ de prezentare cu editorul.

No Man’s Sky
Impresionant într-adevăr, dar, în continuare nu reuşesc să văd ce o să ne ţină acolo. Descoperim o planetă, două, o mie, luptăm să le transformăm sau să le curăţăm după nevoie şi apoi?

Un jucător de Minecraft îşi dă foc la casă – cea reală.
Cu cât priveşti mai mult la ce se întâmplă cu atât devine mai incredibil. Doar două-trei sfaturi am. Cumpăraţi chiar şi cel mai mic şi mai ieftin extinctor (dar bun pentru o varietate mare de tipuri de foc) şi puneţi-l undeva în casa unde e uşor de ajuns. Foculeţul acesta ar fi fost stins foarte uşor cu un extinctor. Apoi, focul se stinge dacă nu are oxigen. Aruncaţi o pătură peste el şi acoperiţi-l cât mai bine (nu-i faceţi vânt) până pregătiţi ceva mai bun. Dacă focul are la bază un ulei, nu aruncaţi apă peste el. O să devină mult mai greu de controlat.

3 Comments

  1. Hangoverlike octombrie 7, 2015
  2. NiRaSt octombrie 7, 2015
    • KiMO octombrie 8, 2015

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.