Apocalipsa Prăfuită din Mad Max

Înainte de a trece la proaspăta galerie de imagini capturate în mijlocul acţiunii furioase din Mad Max — o producţie ambiţioasă marca Avalanche Studios, programată pentru 1 septembrie 2015 — trebuie să ştiţi că TCM pregăteşte un regal post-apocaliptic vehicular în noaptea de 2 mai,  începând cu ora 22.00, când vor fi difuzate toate cele trei filme regizate de George Miller. Până atunci, poftiţi la un pumn de praf în ochi.

7 Comments

 1. 1
  Ziskele says:

  Partea proasta e ca au mai fost difuzate de TCM toate trei intr-o seara, ultima parte nu este subtitrata.

  • 1.1
   Aidan says:

   Nu stiam. Sunt sigur ca multi altii nu stiau asta. Nu e deloc prost faptul ca au mai fost difuzate, sunt trei filme excelente, cu statut de cult movie. Also, dude, cine are nevoie de subtitrare la un Mad Max? 🙂

  • Ziskele says:

   Am vrut sa zic ca partea proasta e lipsa subtitrarii. Cei batrani care nu prea cunosc engleza au nevoie, si cei dintre noi care stim la ora unu sau doua cand incepe e obositor fara.

  • Aidan says:

   Mda, you do make a point 🙁 Dar hei, tot e ceva, nu? Adica…MAD MAX 😀

 2. 2
  Ziskele says:

  In stil Mad Max am jucat ultima oara New Vegas, cu o armura din piele si o retezata șparlita de la Old Lady Gibson. Autostrada din Lonesome Road pe inserat cu un soare rosiatic plina cu Deathclaws a fost de un mare efect.

  • 2.1
   Aidan says:

   Cred ca tocmai ai lasat cel mai frumos comentariu de pe Nivel. Mi-ai facut o pofta incredibila de New Vegas. Kudos!

 3. 3
  Blahu says:

  Daca nu pot juca Feral kid nu il cumpar am zis. =)

Leave a Reply