ASSASSIN’S CREED ORIGINS ADUCE TRIALS OF THE GODS

Vești bune pentru cei care își pierd orele prin Assassin’s Creed Origins, așa, ca mine. Pe lângă toate activitățile faine deja prezente în joc, începând de astăzi avem la dispoziție prima provocare din seria Trials of The Gods. Această serie își propune să ne încerce toate skill-urile pe care le-am dezvoltat jucând prin Egipt și ne va lăsa să luptăm cu zei. Puterea nu va fi de ajuns, va trebui să ne gândim și la strategii pe care să le aplicăm în aceste lupte, bătăliile fiind duse la o cu totul altă scară față de restul inamicilor din joc.

Primul oponent, disponibil până pe 14 noiembrie, va fi Anubis, Zeul Morții. Acesta se pare că a apărut în urma unui glitch din Animus și abia așteaptă să-i ducă sufletul lui Bayek direct în viața de apoi, dacă nu va fi învins.

Bătălia va fi marcată pe hartă și odată ajuns în locație veți vedea glitch-ul.

Bineînțeles că nu ne vom bate cu zeii doar pentru distracție, ci și pentru recompense, iar cei de la Ubi promit că loot-ul câștigat va fi demn de un zeu. Se pare că vom putea învinge oponenții de câte ori dorim, dar loot-ul va pica o singură dată. Mi se pare fair. De asemenea, în caz că nu aveți timp în zilele evenimentului, se pare că veți avea în viitor o șansă la remiză.

Iar pentru cei care sunt suficient de viteji încât să obțină toate cele 4 arme din set va fi disponibil automat și un outfit legendar.

Nu știu de voi, dar eu unul abia aștept să ajung acasă și să mă bat cu Anubis.

5 Comments

  1. raincake noiembrie 9, 2017
  2. TaikoKaira noiembrie 21, 2017
    • Adrian Dobrescu noiembrie 21, 2017
    • TaikoKaira noiembrie 21, 2017
  3. sergiu noiembrie 29, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.