CONCURSURILE ANIVERSARE “NIVELUL2 A ÎMPLINIT 1 AN” – ZIUA 2

NIVELU’ trăiește și înflorește! Iată-ne ajunși la a doua etapă din seria de concursuri aniversare, organizată cu ocazia împlinirii unui an de existență în mediul online a publicației NIVELUL2, urmașul spiritual al celei mai bune și longevive reviste de gaming din România, LEVEL. Vom continua cu câte un un nou concurs în fiecare zi, timp de încă o săptămână, cu multe premii alese pe sprânceană, în colaborare cu unii dintre cei mai importanți producători din industrie, prieteni, parteneri și susținători ai proiectului nostru. Așadar, ZIUA 2!

ZIUA 2

 

A doua zi din seria de concursuri aniversare este organizată împreuna cu COUGAR, iar cele două mari premii ale ediției constau în două scule de gaming de zile mari: o tastatură mecanică de gaming COUGAR 700K și un mouse de gaming COUGAR 700M. În ambele cazuri, vom plusa cu câte o copie a jocului GRID AUTOSPORT (STEAM). N-ați auzit de el? Citiți review-ul nostru.

Despre cele două produse demențiale din gama de gaming COUGAR ați avut deja ocazia să citiți în cea mai recentă recenzie NIVELUL2 din secțiunea GAMING GEAR, acum a sosit timpul să le mutăm domiciliul! Jocurile vin din partea noastră, iar menirea lor este să facă ziua și mai interesantă.

Tot ce aveți de făcut pentru șansa de a intra în posesia unuia dintre cele două premii este să ne faceți o urare de bine, inedită sau nu, mai jos, sub forma unui comentariu. Înscrierile în concursul CONCURSURILE ANIVERSARE „NIVELUL2 A ÎMPLINIT 1 AN” – ZIUA 2 sunt permise până în data de 22 aprilie 2015, inclusiv. Cei doi norocoși ai zilei vor fi extrași via Random.org și anunțați în data de 1 Mai muncitoresc 2015! Mult succes!

Locul 1: TASTATURĂ MECANICĂ DE GAMING COUGAR 700K + JOC GRID AUTOSPORT

cougar_700k_giveaway_concurs_nivelul2

Locul 2: MOUSE DE GAMING COUGAR 700M + JOC GRID AUTOSPORT
cougar_700m_giveaway_concurs_nivelul2

ATENȚIE, nu uitați de ZIUA 1 a seriei de concursuri aniversare, în caz că ați ratat-o.

15 Comments

 1. 551

  La multi ani! Mult succes in continuare!

 2. 552

  Remember the days when we waited for LEVEL to come?Remember. Remember the day it died? Remember. Remember how it managed to reborn? Remember. Happy birthday and remain as everybody knows you (as a pheonix)!

 3. 553
  Elisabet says:

  La multi ani!!!

 4. 554
  Salomiea Marius says:

  La multi ani!

 5. 555
 6. 556
  TokyoGhoul says:

  fara voi eram nivelul 1 !

 7. 557
  Lemandroi Mihai says:

  La multi ani! Ne bucuram sa va avem în continuare sa ne bucurați cu știrile voastre inedite:) mult succes in continuare!

 8. 558
  Timofte Catalin says:

  La cat mai multe articole excelente.

 9. 559
  Octavian Botel says:

  Mult succes in continuare !

 10. 560
  florin says:

  La multi ani Nivelul2!

 11. 561
  Cezar Gheorghe says:

  La multi ani Nivelul2! #neverforgetLEVEL

 12. 562

  La multi ani Nivelul2! Happy level up! And as always, take it to the next level!

 13. 563
  andrei cigmaian says:

  L.M.A

 14. 564
  GrandSilver says:

  La multi ani Nivelul2!

 15. 565
  Mihai says:

  Have a good one!

Leave a Reply