Copii gratuite pentru GoG.com ale unor jocuri de Steam

GoG.com ne dezvăluie GoG Connect, un nou serviciu ce vă permite importarea anumitor jocuri de Steam, în librăria GoG, eliminând astfel orice posibilă formă de DRM, fără vreun cost adiţional. Au lansat programul alături de o listă conţinând 22 de titluri, pe viitor existând şansa ca alte jocuri să fie adăugate. Această acţiune este permanentă, însă veţi avea o limită de 5 zile în a vă conecta contul şi accepta noile copii.

„Veţi putea importa permanent toate jocurile ce apar în listă, în librăria GoG – în contextul în care sunteţi deja în posesia lor pe Steam. Aceste jocuri sunt aduse sub forma unor ediţii limitate temporar, cu ajutorul unui parteneriat între dezvoltatori şi distribuitori, aşa că, fiţi cu ochii pe noi pentru mai multe titluri.”

Aveţi aici un FAQ ce răspunde la majoritatea întrebărilor pe care le-aţi putea avea, notând situaţii precum pierderea unui titlu din librăria GoG dacă acesta este şters din Steam, sau transferarea titlului ales pe acelaşi cd-key, nefiind oferit unul nou special pentru platforma GoG. Momentan, conectarea celor două conturi va fi acompaniată de un mesaj ce anunţă o durată de „cel mult câteva zile” datorită „numărului mare de cereri”.

 

One Response

  1. Tudor iunie 3, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.