The Crew 2 și Far Cry 5 au fost amânate

Far Cry 5 și The Crew 2 au fost amânate, dar nu cu mult. Vestea a fost dată în timpul livestream-ului dedicat lui Beyond Good and Evil 2. Imediat, în cinismul meu specific, am dedus că sincronizarea este un pic cam prea coincidentală, bănuială care mi-a fost confirmată imediat de Rock Paper Shotgun. Mai mult ca sigur, Ubisoft a încercat să îngroape acest anunț în timpul prezentării dedicate unui titlu care a căpătat statut de cult și primește un sequel după 15 ani de absență.

Totuși, nu înțeleg logica acestei decizii. Nu cunosc foarte multă lume care ar boicota Ubisoft pentru o amânare de câteva luni a lui Far Cry 5. Sigur, e un joc popular cu milioane de fani, dar mă îndoiesc că există prea mulți oameni care tânjesc după un nou titlu Far Cry și s-ar lansa într-o tiradă furibundă pe Twitter la vestea că întârzie două luni.

Dar, după cum spuneam, nu aveți mult de așteptat. Far Cry 5 va fi lansat pe 27 martie 2018, în timp ce The Crew 2 în ”prima jumătate a perioadei fiscale 2017-2018”, pentru că asta nu sună deloc vag.

https://www.youtube.com/watch?v=7d9cu_dmQ0c

2 Comments

  1. Laur decembrie 11, 2017
  2. SORIN decembrie 12, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.