Early Access Pentru Ghost In The Shell Stand Alone Complex – First Assault Online

Discutam ieri cu Blade Runner Kimo, plantaţi în faţa unor pizza sintetice, despre cum omenirea se îndreaptă încet, dar sigur, către un viitor cyberpunk. Probabil că destinul speciei noastre nu se află printre stele, ci în infinitatea unei realităţi virtuale. Or poate suntem sortiţi să ne augmentăm trupurile pentru a rezista prăpădului aflat în exteriorul Metaversului. Ne putem imagina milioane de versiuni ale viitorului, însă puţine sunt la fel de cool cum este cea din Kōkaku Kidōtai.

Dacă nu mai aveţi răbdare până atunci, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online este surogatul perfect. Publicat de Nexon, jocul tocmai a intrat în faza Early Access pe Steam. Momentan costă 5$, deşi forma finală este una F2P. Din câte se pare, GITS:SAC-FAO respectă fanii animaţiei şi serveşte sub o ploaie de gloanţe locaţii şi personaje familiare, trei moduri de joc, multiple arme, accesorii şi augmentări, la pachet cu un sistem class-based de toată frumuseţea.

Dacă trebuie să lupţi împotriva cyber-terorismului din Niihama, atunci e bine de ştiut că nu există un mod mai potrivit. Go for it!

7 Comments

 1. Cristian Savu decembrie 15, 2015
  • Aidan decembrie 15, 2015
 2. Sol decembrie 15, 2015
  • Aidan decembrie 15, 2015
  • Sol decembrie 15, 2015
  • Sol decembrie 15, 2015
 3. Mihai decembrie 17, 2015

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.