Mai multă nebunie în 2014, cu Far Cry 4!

Ubisoft a aunţat oficial Far Cry 4, confirmând astfel zvonurile care circulau pe internet. De această dată, jocul schimbă peisajul tropical cu cel montan, acţiunea desfăşurându-se în Kyrat, o zonă fictivă din munţii Himalaya. Nebunia rămâne la ea acasă, deoarece principalul antagonist este „un rege despotic autoproclamat” — subiect ce mă duce cu gândul la Apocalypse Now. În orice caz, Far Cry 4 continuă să orbiteze în jurul armelor, vehiculelor şi animalelor, centrul galaxiei fiind acţiunea dementă şi explozivă, la limita supravieţuirii în sălbăticie. Dan Hay, producătorul executiv, a spus că „Ubisoft Montreal a vrut să ducă franciza la un alt nivel, pentru a crea un joc care să surprindă şi să depăşească aşteptările fanilor”. Lansarea Far Cry 4 este programată în 20 noiembrie 2014 pentru Europa şi 18 noiembrie în SUA, pe PC, Xbox One, X360, PlayStation 3 şi PlayStation 4.

Far_Cry_4_image_02

Desigur, nu lipseşte posibilitatea de a precomanda jocul, pentru câteva bunătăţi suplimentare.

Dezvoltarea noului Far Cry este asigurată de studiourile Ubisoft Montreal, Shanghai, Kiev şi Red Storm, printr-o colaborare strânsă. Precomanda vă garantează un upgrade la ediţia limitată, ce include Hurk’s Redemption, adică trei misiuni single player antrenante — cu popularul Hurk din DLC-ul Far Cry 3 în rol de protagonist — şi accesul la Impaler, o puşcă de tip harpon. Mai multe informaţii vor fi prezentate în cadrul conferinţei E3 2014.

5 Comments

 1. 1
  ottovonVira says:

  Pe 0,1 lei ca-l amana si va fi lansat in 2015, atunci cand vor amana, din nou, The Division.

  • 1.1
   Aidan says:

   Se practica anunturile timpurii. Mai mult timp pentru precomenzi, mai multa dezamagire la final de hype 😀 Chiar, ce crezi despre The Division sau The Crew?

 2. 2
  Bodo says:

  La cum arata acum, mai mult ca sigur o sa fie amanat.. exact ca la watch dogs.

 3. 3
  Mihai Ioan says:

  Daca il amana sau nu, eu tot nu ma ating de el pana nu joc FC 2 si 3.

Leave a Reply