Să bem nişte ochi în cel mai nou trailer FAR CRY PRIMAL

Deşi pare genul de joc care vrea să scoată la suprafaţă animalul din tine, Far Cry Primal nu mi-a trezit prea mult interesul. Blood Dragon a fost genial, Far Cry 3 şi 4 au sclipit în felul lor, dar Primal se orientează către un cadru pe care nu l-am gustat: preistoria. Totul s-a schimbat după ce mi-am clătit ochii cu trailerul King of the Stone Age. Brusc vreau să venerez o zeiţă steatopigică, să mă bărbieresc cu unelte din silex, să trag cu arcul după lighioane şi să vânez mamuţi lânoşi cu suliţa. Viaţă violentă de sapiens aflat la limita supravieţuirii, frăţioare!

Clipul video dezvăluit de Ubisoft prezintă o lume frumoasă şi sălbatică, cu animale ce pot fi îmblânzite, personaje interesante şi un conflict brutal: în ţinutul Oros, tribul Wenja este atacat simultan de canibalii Udam şi de Izila, slujitorii focului. Tu eşti Takkar (sună a cântăreţ turc) şi singura salvare pentru tribul tău se află în mâinile ferm fixate pe o ghioagă.

FarCryPrimal_02_ULL__PR_160120_6pm_CET_1453304856

Mişto freza. Ce zici, bem nişte ochi mai pe seară?

Far Cry Primal este disponibil pe PlayStation 4 şi Xbox One din 23 februarie şi din 1 martie pe PC.

8 Comments

 1. 1
  alex says:

  tarkan in preistorie, n-are cum sa fie rau

 2. 2
  Valentinopolus says:

  Vai cat de tare e!

 3. 3
  azorel says:

  Daca si jocurile ar fi asa misto precum aceste trailere….

 4. 4
  Gamer says:

  Far Cry 1 check
  Far Cry 2 check
  Far Cry 3 check
  Far Cry 3 Blood Dragon check
  Far Cry 4 check
  Far Cry Primal error repair install or reinstall required

  Cum frate sa nu joci asa ceva ? 😀

 5. 5
  Fedaykin89 says:

  Ubi au reciclat modelul lui Citra pt gagicuta aia preistorica, didn’t they?…

 6. 6
  Dickenstein says:

  Probabil lipsa de imaginaţie e cauza ptr. care ducem o lipsă acută de jocuri în epoca de piatră. În afară de bolovan (eventual cu praştie), bâtă şi suliţă nu prea ai ce arme să implementezi într-un asemenea joc. Puteau totuşi să scoată un Prehistorik 3D acolo.

 7. 7
  L'All says:

  Domnu snıɹɐɯ eu zic sa va schimbati poza altfel numai in domnu va tin de acuma. Si in plus declansez si o operatiune cam xtrem-super-ultra-secreta ce are ca scop programarea forumistilor in a va spune numai asa. Pai ori ori ori ambele. Ai inteles? Tinere?

Leave a Reply