Încă un Five Nights at Freddy’s

Încă un Five Nights at Freddy’s şi nu, nu este o glumă. După ce la sfârşitul lui 2015, Scott Cawthon ne-a spus că intrarea cu numărul 5 în franciză (FnaF World) va fi ultima legată de acest univers, vistieria, probabil goală, ne-a oferit această surpriză, sub numele de Five Nights at Freddy’s Sister Location.

Deşi nu este decât un teaser, acompaniat de magnificul mesaj „There was never just one”, nu pot să nu observ acest trend din industria indie – ofertă cu mult peste cerere, produse de tip 1-hit-wonder şi producători ce preferă buzunarul în defavoarea calităţii.

Voi sunteţi fani ai acestei francize? Aveţi aşteptări de la noul titlu? Pentru mine, acest tip de joc a distrus ideea de horror. A ajuns să fie exemplul dat de tinerii gameri când se aduce în discuţie acest gen. Şi apoi ne mai mirăm de ce Capcom împinge Resident Evil în alte direcţii sau de ce serii precum Silent Hill, Parasite Eve, Dino Crisis etc. încă sunt moarte. Însă, înaintea unui verdict final, este bine să aşteptăm mai multe detalii.

 

2 Comments

  1. Andrei aprilie 26, 2016
  2. NiRaSt aprilie 26, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.