The Last Guardian se va ridica la nivelul aşteptărilor

Aflat în curs de dezvoltare încă din 2007, The Last Guardian a creat în jurul său un set de aşteptări, pe care, unele persoane le consideră de neatins. Însă, într-un interviu acordat pentru Gameswelt, Shuhei Yoshida, nu ia în calcul această opţiune.

„Nu. Nu sunt îngrijorat. Sunt încrezător în echipă şi în viziunea lui Ueda. Suntem entuziasmaţi datorită faptului că în sfârşit putem juca acest titlu. Multe persoane îl aşteaptă. Sunt sigur că aceştia nu vor fi dezamăgiţi. Niciodată nu am considerat opţiunea de anulare a proiectului, titlul fiind în curs de dezvoltare în toţi aceşti ani.

Ne-a luat foarte mult timp în momentul în care am decis transferul de la PS3 la PS4. Majoritatea aspectelor au trebuit reluate de la zero, lucru ce a crescut semnificativ timpii de producţie. Acum, echipa este foarte entuziasmată să arate publicului produsul final, însă nu putem oferi foarte multe detalii. Nu dorim să dezvăluim nicio parte a poveştii. Vrem ca jucătorii să fie încântaţi de acest titlu.”

După ani şi ani de linişte sau amânări, The Last Guardian a primit, în cadrul E3 2016, o dată de lansare – 25 Octombrie. Dacă nici acesta nu este un „system seller”, atunci nu ştiu ce alt titlu ar putea purta această coroană.

2 Comments

  1. cg1700 iunie 23, 2016
  2. Voinica Alex iunie 23, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.