Lona – Realm of Colors a trecut de Kickstarter

Lona – Realm of Colors e un joc care mi-a atras atenția de la primele imagini pe care le-am văzut – stilul grafic și felul în care se joacă cu culorile mi se pare fenomenal. Daca adaugăm pe lângă asta și faptul că vine cu un concept original de gameplay – chiar dacă este la origine un point&click adventure, încearcă să facă ceva complet diferit – și avem parte de o rețetă care promite să fie spectaculoasă.

Cine e Lona? O adolescentă, artistă care se luptă cu dificultățile vieții. Singurele ei evadări sunt caietele de desen și picturile pe care le face pentru a face față provocărilor pe care viața i le aruncă și prin care se chinuie să-și găsească pacea cu tot ce s-a întâmplat. Desenele pe care le face pot avea două perspective: fie pe cea logică a domnului Ruppel, fie viziunea haotică a doamnei Schmidt, iar rolul nostru va fi să găsim echilibrul între cele două.

Cu arta facută de Taraneh Karimi (v-am pus link spre pagina ei de ArtStation, fata are talent și sunt convins că nu va dezamăgi cu stilul grafic al jocului), concept artist din Iran, în Lona – Realm of Colors  vom explora lupta unei tinere prinsă în universul din propriile ei desene. Fiecare scenă e ca o pictură interactivă, ce se combină cu muzica armonioasă.

Ni se mai promite că povestea va fi narata non-linear, fără dialoguri sau mijloace convenționale de povestit și că va trebui să punem cap la cap toate indiciile date prin simfonia de arte vizuale, niveluri sau puzzle-uri.

Sună interesant? Vă las și cu un trailer care mie mi-a adus aminte foarte mult de The Longest Journey, alt adventure pe care eu unul îl consider printre cele mai bune jocuri pe care am pus vreodată mâna.

https://www.youtube.com/watch?v=2rqwbbK8iA8

Mai multe detalii gasiți pe site-ul oficial.

Ah, și apropo de subiectul știrii, developerii au atins target-ul de pe kickstarter și speră să lanseze jocul cândva în August 2018.

Eu unul abia îl aștept.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.