Medieval Enginners primește un mult așteptat update

Până ieri, Medieval Engineers putea fi inclus în lista de jocuri captive în limboul programului Early Access. Era scheletele unui joc care avea o tematică consistentă, dar mult prea puțin conținut pentru a menține interesul gamerilor.

Iată că Medieval Enginners a primit un update într-atât de consistent încât Keen îl consideră o ”relansare”. În versiunea 0.3.1, imperiile vor răsări, vor cădea și vor putea fi cucerite. Jucătorii vor avea posibilitatea de a crea stindarde atât personale, cât și pentru casa nobilă pe care au fondat-o.  Cea mai importantă noutate este sistemul de proprietate, prin care lorzii ambițioși pot pune stăpânire pe pământuri și taxa locuitorii. Toate acestea până când un nobil rival îți va invada pământurile, distrugând tot ce-i iese în cale. Mai multe detalii despre ultimul update veți găsi în patch notes.

Ce părere aveți despre Medieval Engineers? Preferați un setting spațial, precum cel din Space Engineers, sau unul terestru, feudal? Este Medieval Engineers îndeajuns de inedit încât să se separe de droaia de jocuri de crafting/construcție care au apărut în ultimii ani?

 

Banner_site_660x200px

 

6 Comments

  1. Sorin octombrie 21, 2016
    • Marco Giuliani octombrie 22, 2016
  2. Mr. W octombrie 21, 2016
    • Marco Giuliani octombrie 22, 2016
  3. Aidan octombrie 22, 2016
    • Marco Giuliani octombrie 22, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.