NEXT LEVEL Podcast, Ep. 3

De cele mai multe ori, ultima parte dintr-o trilogie este un capitol aparte care aduce elemente inedite fiecărei serii. Vechile personaje își fac apariția pentru a rezolva problemele din intrigă, nume noi își fac apariția pentru a schimba dinamica interacțiunilor și confruntările ating un nou apogeu.

Din fericire, noi nu încercăm să facem o trilogie, iar cel de-al treilea episod al podcastului NEXT LEVEL este doar o continuare dintr-o serie care vrea să bată recordul deținut de „Tânăr și Neliniștit”. Personajele sunt aceleași aproape aceleași pe care le-ați văzut în clipul anterior, cu două mici excepții notabile: Aidan nu a putut participa, iar KiMO a intrat mai târziu decât se poate observa în proba video.

În ciuda acestora, trebuie menționat faptul că am urmat sfaturile primite și ne-am organizat ceva mai bine subiectele puse în discuție. Am pornit de la ultimele aventuri pe care le-am avut în lumea gamingului (Adrian împărtășește experiențele pe care le-a avut în 4K alături de noul său Xbox One X, Vlad își etalează abilitatea de a se juca Legend of Zelda: Breath of the Wild în oglindă, iar Marco își prezintă afinitățile relativ retro pentru Rainbow Six: Vegas), am discutat despre amintirile legate de Half Life (în contextul noului documentar Noclip, intitulat „Unforseen Consequences„), am dezbătut cât de benevol sau malefic ar putea fi Beyond Good and Evil 2 și am avansat către sugestiile pe care le-am primit din partea a voastră, cei care ne mențineți activi și relevanți în domeniu.

De asemenea, în semn de mulțumire pentru sprijinul pe care l-ați acordat proiectelor NIVELUL2 de-a lungul anilor, vom organiza un concurs, ce va fi anunțat în cateva zile. Premiile, după cum se vede în acest episod, sunt deja la KiMO în brațe.

LA MULȚI ANI!

One Response

  1. SaintSmoke ianuarie 8, 2019

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.