NIVELUL2 Nr. 7: Sărbători fericite şi diferite!

Aceasta nu este o revistă obişnuită de gaming. NIVELUL2 este o sursă premium de informaţii, independentă şi originală — iar Numărul 7 este un produs care caută să satisfacă nevoia cititorilor îndrăgostiţi de mirosul paginilor proaspăt tipărite, acoperite cu materiale scrise Altfel (majuscula este intenţionată).

coperta7_NIVELUL2Aşa cum am promis, astăzi avem onoarea de a vă prezenta coperta unui număr la care s-a muncit enorm şi s-au făcut eforturi uriaşe. Numărul 7 a reuşit să mobilizeze nu doar redacţia, ci şi comunitatea de Nivelişti, fără de care existenţa ei era imposibilă — ba mai mult, am putea spune că era zadarnică. La urma urmei, noi facem asta pentru voi, pentru satisfacţia voastră.

Vom reveni în cursul acestei săptămâni cu un cuprins complet, însă ţinem să vă asigurăm că lansarea ei oficială este programată pentru perioada imediat următoare, înainte de Crăciun. Între timp sperăm să obţinem un cadou suplimentar, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Merry Gaming Xmas!

13 Comments

 1. 1
  Melqart spune:

  Cât de bine arată coperta!!!

 2. 2
  catalin spune:

  FELICITARI! Saptamana viitoare o Sa trek zilnic pe la Inmedio!

 3. 3
  David spune:

  Dap, dap, dap.. coperta arata genial. Pentru mine personal e pe locul 2, fix dupa editia nr. 2 xD. BIG UP N2!

 4. 4
  Cipry spune:

  Revista arată foarte bine dar de ce apare atât de târziu?Level aprea mult mai repede.Din câte îmi dau seama Nivelu2 are doar 7 sau 8 apariții pe an spre deosebire de Level cu 12 apariții pe an….

 5. 5
  Slayer spune:

  Un voucher? Adica undeva la 13.5 € pe Steam sa iei orice joc vrei? Chiar vad bine? Sau poate eu nu inteleg… Aidan, ajuta-ma… pls
  Oricum revista arata super, pe unii ii deranjeaza faptul ca revista vine mai tarziu, pe mine personal nu ma deranjeaza. Decat ceva slab, mai bine asteptam mai mult timp (parearea mea). Anyway, un cadou perfect de Craciun!
  P.S Anul trecut (prin perioada asta, da putin mai incolo) voi ati anuntat primul numar… One of the best day in my life!
  Nivelul2 sunteti cei mai tari. Vreau sa fiu “nivelistul” nr. 1… Pacat ca maine am teza la mate… shit.
  P.S 2: Abia acum am pus mana pe The Witcher 3

  • 5.1
   Aidan spune:

   Ei bine, Slayer, in primul rand tin sa te felicit pentru Witcher 3! Eu acum am inceput sa-l rejoc cu niste modding on the tops si e genial. Cred ca sunt la al 3-lea New Game+ :))

   Cat despre voucher, aceste include un pachet glorios pentru Survarium, un joc pe care ti-l recomand din inima. Cu banutii aia iti cumperi Premium acolo si esti godlike. Daca nu, poti oricand sa iti vinzi codul pe un marketplace si sa iti iei altceva dragut.

   Chestia faina e ca s-ar putea sa mai includem o surpriza pana la lansarea revistei. Stai aproape 😉

 6. 6
  Adipiratul spune:

  Salut, Aidan! Despre ce surpriza vorbesti. Sunt curios.

 7. 7
  dfrgfdgfd spune:

  Este ciudata toata treaba asta cu plangerile cititorilor.Ce este asa o problema ca nu apare la interval regulat sau ca nu se stie cand apare. Nu e disponibila nu o iau.Atunci cand este disponibila si daca are articole care ma intereseaza eu o achizitionez.Simplu. Ce atata drama fratilor. Redactorii va scriu mereu cu drag, iar voi nu scrieti deloc inapoi. Daca e sa fie corect pai atunci si redactorii ar trebui sa intrebe in fiecare zi cand soseste feedback-ul.

  De ex deocamdata din lista aia ma intereseaza Inside(sper ca are mai mult de 2 pagini) si cum se naste o placa video.Nu e destul ca sa dau 30 de lei dar poate or fi si alte chestii sa vedem cand apare cuprinsul complet, poate a facut si cioLan o revenire.

 8. 8
  nutrageti spune:

  Nu sunt sigur, a aparut? Am fost pe drumuri si am ramas in urma cu stirile 🙂

Leave a Reply