No Man’s Sky, o amânare şi ameninţări cu moartea

Săptămâna aceasta am aflat că jocul celor de la Hello Games va fi amânat până în luna August. Debutul ar fi trebuit să aibă loc pe data de 21 Iunie, însă producătorul a decis că este nevoie de o amânare până pe data de 9 August pentru America de Nord, 10 August pentru Europa, respectiv 12 August pentru Marea Britanie.

Cum Vestul are o societate plină de victime, răsfăţaţi şi copii în corpuri de adulţi, designerul Sean Murray a început să primească ameninţări cu moartea, după cum ne spune acesta fix aici. Mai mult de atât, autorul primului articol legat de acest subiect, Jason Schereier a fost şi el ameninţat la rândul lui după cum puteţi vedea aici.

No Man's Sky, o amânare şi ameninţări cu moartea

„Întelegem că veştile au dezamăgit. Crearea acestui joc a fost cea mai mare provocare a vieţii mele, iar acum, în pragul lansării, suntem pregătiţi în a lua cele mai grele decizii pentru a oferi cel mai bun produs din punct de vedere calitativ.

Universul jocului este masiv. Mai mare decât îţi poţi imagina. Este un gen de joc ce nu a mai fost încercat, de o echipă mică, sub o presiune inimaginabilă datorită aşteptărilor ridicate.” ne-a transmis Murray, cu privire la această amânare.

Am ajuns rău oameni buni! Ameninţări cu moartea datorită amânării unui joc video. Am trăit să o văd şi pe asta. Deşi o mulţime de oameni au sărit în apărarea studioului, comparativ cu situaţia în care victima ar fi fost de sex feminin, numărul este infim. Cât de trist. It’s the current year after all!

5 Comments

  1. Ziskele mai 31, 2016
  2. nume mai 31, 2016
    • Taar iunie 1, 2016
    • nume iunie 1, 2016
  3. Daniel Popescu iunie 3, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.