OOTP 16 A Fost Lansat Cu Licenţă MLB Completă

Sunt destul de sigur că review-ul pentru Out Of The Park Baseball 15 a înscris un home run în rândul fanilor sportului cu bâtă şi minge, în ciuda aşa zisei popularităţi scăzute pe care o are în ţara noastră. Indiferent de situaţie, aş considera insultătoare la adresa gamerilor pasionaţi de simulatoarele de management sportiv lipsa interesului pentru OOTP 16, ediţie lansată astăzi, 23.03.2015, de OOTP Developments.

Noua versiune include licenţe MLB şi MiLB complete (printre altele, nu mai este nevoie de name scramble şi editare manuală înainte de începerea unei cariere), introducând pachete oficiale de logouri, tricouri şi jersee pentru cele 30 de echipe MLB, 150 de logouri pentru ligi şi echipe MiLB, dar şi sigle istorice reale. Pe blogul oficial puteţi afla mai multe detalii despre obţinerea licenţei.

În timpul unui interviu pentru OOTP Developments, John Henry, patronul Boston Red Sox, a declarat că „OOTP 16 este o realizare uimitoare„, ceea ce spune foarte multe despre calitatea simulării. Eu voi reveni cu un review după câteva sezoane, moment în care noile funcţii, îmbunătăţiri şi moduri de joc vor fi explicate pe larg.

OOTP 16 este disponibil pentru PC (Steam sau download direct) şi Mac la preţul de 39.99$.

7 Comments

  1. Radu martie 23, 2015
  2. Kid martie 23, 2015

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.