Primele modele pentru Xbox One S sunt aici

Însă nu în mod oficial, pentru că şi-ar pierde farmecul! Microsoft se pare că va lansa ediţii ale noii versiuni slim pentru XONE, cu tematica francizelor populare – Gears of War, respectiv Halo. Cine ne spune acest lucru? Nimeni altul decât Xbox insider-ul nostru preferat, @ekim_gaf, aceiaşi persoană care ne-a dezvăluit cu acurateţe jocurile din categoria Games with Gold, din luna Iulie, înaintea anunţului oficial.

Crimson Omen poate fi văzut pe sistemul de 2 TB cu tematică Gears of War, alături de o pată de sânge în colţ. Controllerul are un design similar, iar sistemul va veni la pachet cu Gears of War 4 Ultimate Edition, ce va include season pass-ul, o multitudine de iteme digitale şi accesul la joc cu 4 zile înaintea publicului. Toate acestea pentru preţul de 450 de dolari, deşi această valoare poate fi schimbată. Puteţi vedea tweet-urile aici şi aici.

Când vine vorba despre tematica Halo, nu prea avem, din păcate, la fel de multe detalii. Se zvoneşte o variantă de 1 TB, o copie a Halo 5 inclusă, iar imaginea prezentată nu ne oferă nimic special. O puteţi vedea aici. Între timp, un reprezentant al Microsoft a transmis pentru Gamespot faptul că „Nu comentăm zvonuri sau speculaţii.”. Noul model de Xbox va vedea lumina rafturilor începând cu luna August, deşi, se pare că pentru început, doar cea mai scumpă variantă va fi disponibilă.

2 Comments

  1. dante-sama iulie 14, 2016
    • Stark iulie 14, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.