REVIEW: Assassin’s Creed Odyssey

Am tot amintit sulița lui Leonidas, deoarece este elementul central al poveștii — cel în jurul căruia se coagulează povestea din prezent și este justificată prezența structurilor lăsate în urmă de precursorii Isu. Să zicem doar că este un soi de cheie.

Assassin's Creed® Odyssey (7)

Vault Hunter Kassandra

În același timp, sulița reprezintă singura conexiune stabilă cu particula „Assassin” din titlu. Cu toate acestea, nu m-au deranjat momentele din afara dispozitivului Animus.

Ba chiar le-am considerat o pauză potrivită între explorarea mormintelor eroilor greci, deschiderea unui Vault, recoltarea de testicule de urs și partidele de sex cu Odessa, una dintre partenerele mele iubărețe. Un avertisment prietenos: evitați misiunile accesibile pe tablele statuilor sau cele condiționate de timp, oferite de NPC-uri randomizate. Consumă resurse irecuperabile, sunt repetitive și nu contribuie cu loot ieșit din comun la binele misthios-ului.

Assassin's Creed® Odyssey (6)

Ăla e un Pentium MMX cu Turbo?

În concluzie, Odyssey este unul dintre jocurile care valorează mai mult decât suma părților componente. O aventură glorioasă, violentă și antrenantă, într-o lume uriașă, fără granițe. Un univers fictiv inspirat din istorie, populat cu personaje colorate și complexe.

Un joc extraordinar, ce merită butonat până la epuizare, în care tu decizi dacă ești un explorator curajos ori un casual ce trebuie luat de mânuță. Dóxa sti Spárti!

9.0

Testat pe: PC 
Disponibil pe: PC, PS4, Xbox One
Gen: Stealth, Action-RPG
Producător: Ubisoft Quebec
Distribuitor: Ubisoft
Data lansării: 5 octombrie 2018

4 Comments

  1. Gamer noiembrie 7, 2018
    • Aidan noiembrie 7, 2018
  2. Catalin noiembrie 8, 2018
    • Aidan noiembrie 8, 2018

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.