Spoiler alert – HL2 EP3 storyline

Dacă citiți Nivelul 2, e clar că sunteți pasionați ai acestui fenomen al gaming-ului și e posibil ca această știre să pară un pic old news, având în vedere că astăzi se împlinește o lună de când a ieșit pe web, dar poate totuși câtorva oameni le-a scăpat, așa că m-am hotărât să scriu câte ceva despre asta.

Despre ce e vorba? Păi, acum o lună, Mark Laidlaw, fost angajat la Valve, scriitor al seriei Half Life și demisionat din 2016, a scris un post pe blogul personal intitulat Epistle 3, care într-un limbaj foarte subtil codat descrie ce s-ar fi întâmplat în Half Life 2: Episode 3, dacă ar fi apărut și dacă n-am fi plâns după el de vreo 12 ani încoace.

Nu este nimic confirmat oficial, iar autorul a scris pe twitter că e doar imaginația lui la lucru și că n-are nicio legătură. Dar totuși… seamănă un pic prea mult cu întâmplări și fapte din acel univers. Vă sfătuiesc să citiți, chiar dacă o să vă întristeze un pic. Mie unuia mi-a adus un closure de care aveam nevoie. Pentru că e urât ce au făcut cei de la Valve. Încă mai consider că seria Half Life s-a terminat prea abrupt si nu e ok. Nu e ok să n-ai timp să-ți iei la revedere, cum am avut de la Witcher, de exemplu. Sigur, Gordon nu e Geralt și Alyx nu e Yennefer, dar tot sunt unele dintre cele mai iubite personaje din jocuri. Și în opinia mea Half Life 2 rămâne probabil unul din cele mai bune shootere ale tuturor timpurilor.

Sper să am ocazia să mai scriu știri despre Half Life și sper să fie vești bune, deși la cum ține Valve lucrurile în secretomanie, nu știu ce să zic. Speranța moare ultima. Și dacă nu, atunci măcar am acest closure.

Puteți citi varianta „tradusă” aici.

 

3 Comments

  1. Razvan septembrie 25, 2017
  2. AleX Voinica septembrie 25, 2017
    • Morrick septembrie 27, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.