The Witcher 3 Primeşte Două Expansiuni Înainte de Lansare

Cu toate că mai avem de aşteptat până vom putea scoate untul Temerian din The Witcher 3, CD Projekt Red anunţă deja două DLC-uri masive pentru noul lor CRPG, menite să extindă simţitor campania: Hearts of Stone şi Blood and Wine.

witcher_3_gif

Producătorii susţin că au ales calea transparenţei şi onestităţii. Aceştia încurajează „achiziţia educată” şi le recomandă jucătorilor să se convingă singuri asupra calităţii conţinutul adiţional — probabil gândindu-se la un posibil review NIVELUL2. Ambele expansiuni conţin aproximativ 30 de ore de gameplay, obiecte, monştri şi queste proaspete, alături de o zonă şi un oraş noi.

Hearts of Stone şi Blood and Wine vor fi lansate în Q1 2016 pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Preţul expansion pass-ului disponibil pe Steam este de 24.99$.

Sursa: evilavatar.com

14 Comments

 1. 1
  ZMe Ul says:

  d’aia sunt pe pre-comanda, pt ca incurajeaza „achizitia educata” LOL
  stau si ma intreb, cat din continutul asta din DLCuri a fost initial planificat pt jocul original

  • 1.1
   BlueFace says:

   tot 🙂

  • 1.2
   Aidan says:

   Nu sunt de acord cu tine, intr-o singura privinta. Iata si de ce: sunt liber sa cumpar ce vreau, cand vreau, fara sa actionez din impuls. Cred ca la asta se refera si ei.

   Pe de alta parte, da, probabil continutul putea fi inclus in joc. Si totusi…la un volum atat de mare, sunt liberi sa decida singuri ce fac cu creatia lor. Pe mine ma bucura suportul extins.

  • Aidan says:

   Huh, adica, oricum, cati vor cumpara varianta GOG DRM-free si cati o vor pirata? Nimeni nu munceste pentru seminte si batai pe umar.

  • Ziskele says:

   Exact, in concluzie daca mai astept un an iese un complete edition. Puteam sa actionez din impuls sa il iau dupa GoG cu -20%, m-am oprit cand mi-am adus aminte de DLC-uri.

  • ZMe Ul says:

   suportul extins?! odata ce termin un joc, e gata .. nu ma mai intereseaza extra DLCuri
   stand-alone expansions sunt alta treaba

   singurul joc la care am cumparat DLC a fost Valkyria Chronicles pt PS3 – unicul

  • Aidan says:

   Este uimitor de irelevant pentru oricine — si total subiectiv — faptul ca pe tine nu te mai intereseaza un joc odata ce l-ai terminat. Pe mine da, si probabil acest cutremurator adevar este la fel de irelevant pentru tine.

   Sunt multi gameri care fac modding doar pentru a extinde un joc, in timp ce altii se folosesc de editoare si isi realizeaza singuri campanii noi (NWN este un exemplu de comunitate productiva).

   Felicitari pentru alegerea ta, cred? nici nu stiu cum pot raspunde :-S

  • ZMe Ul says:

   moddingul s-a nascut din cu totul alta problema, aceea de a face jocul acceptabil – vezi Vampire The Masquerade: Bloodlines

  • Aidan says:

   Crezi? Eu nu as postula cu atat de multa siguranta intr-un domeniu atat de complex.

   „‘Apogee (which published id’s first games), Miller and his “Wolf3D” developers watched astounded as mods “actually helped extend the life of a game by providing free additional content for players to explore.”… “So by the time ‘Doom’ rolled around,” id co-founder Tom Hall says, “we really wanted to enable the user to make their own content, to make that easy as possible. [John] Carmack’s always had the Berkeley-like ‘Information should be free’ mantra.”… (http://www.salon.com/technology/feature/2002/04/16/modding)”

 2. 2
  Radu says:

  1. nu sunt expert, dar cred ca pluralul ar fi quest-uri (stiu ca nu e cuvant romanesc, dar cam asta ar fi terminatia cel mai des folosita, si parca suna si mai bine).
  2. de cyberpunk 2077 se mai stie ceva?

 3. 3
  Caleb says:

  @Radu Marius Ghinea scria cândva „questă – queste” şi cred că adaptarea asta a prins şi la Aidan. Recunosc că şi mie-mi place, plus că în română „căutare” e substantiv feminin. Să masculinizezi căutarea ar însemna să distrugi mult din aerul de mister pe care-l implică.
  Quest e diferit de Search, iar ei folosesc quest tocmai fiindcă e mai mult decât un Search, dacă prinzi nuanţa pe care încerc s-o evoc.

  Aşa că lasă questa să fie questă şi la cât mai multe queste!

  Qu’est-ce que c’est, cet „quest”?

 4. 4
  CIP says:

  Mie personal nu mi-a plăcut deloc Witcher 2, deşi l-am reluat de vreo 2x în ideea că poate, poate mă prinde cu ceva…Sper ăsta să nu fie la fel. Dacă vreţi detaliez. Chiar, aţi avut review pentru el, că mă lasă ramu’ şi dacă da cum l-aţi votat?

  • 4.1
   Aidan says:

   Da, dar nu mai stiu exact cine l-a scris 🙁 Oricum, a puncat peste 8, 8 si ceva. Am revista respectiva, dar nu prin preajma. Parca a prins si coperta atunci.

   Eu ma aflu la extrema cealalta 😛 Pot detalia 5 pagini de motive pentru care Witcher 2 este unul dintre jocurile mele preferate.

Leave a Reply