Vrem să te filmezi!

Dar nu făcând cine ştie ce cascadorie pe acoperişul blocului sau în stilul Jame Gumb. Crede-ne, eşti frumos/frumoasă şi oglinda aia nu îţi adaugă kilograme în plus. Ce vrem de la tine este să ne ajuţi în implementarea unui proiect surpriză — şi pentru asta avem nevoie să îţi înregistrezi sesiunile de gaming pentru oricare dintre jocurile prezentate în numerele 1, 2, 3 şi 4 ale revistei, apoi să le încarci pe wetransfer.com, către adresa [email protected]. Bineînţeles că nu rămâi nerăsplătit(ă) pentru efortul depus, aşa că trimite clipul video însoţit de titlul jocului şi numele tău, că să ştim cui trimitem premiile după extragerea aleatorie.

Dacă te uiţi în partea dreaptă a monitorului poţi observa o numărătoare inversă, însă nu poţi înţelege cât de grozavă este chestia pe care o pregătim pentru tine. Nu ţi-ar plăcea să ştii că ai contribuit şi tu?

PS: Utilizează orice soft de captură vrei. Găseşti o grămadă de alternative gratuite pentru FRAPS sau Bandicam 😉

7 Comments

 1. 1
  marvas spune:

  vreti sa vedeti cum joc eu Rocket League?

 2. 2
  SoriM spune:

  Chiar si boring adventure games? Fara sa vorbim?

 3. 3
  Craciun Adrian spune:

  Si eu sunt curios daca e nevoie sa vorbim… nu de alta, dar eu de obicei cand joc am pornita muzica in background (deasemenea daca e nevoie sa afcem ceva anume sau doar o sesiune de circa 5 minute ajunge?)

 4. 4
  Valer spune:

  macar 10 minute. jocurile din revista. muzica in spate nu stiu daca da bine. Mai ales la youtube. Nu sunt sigur dar parca erau ceva probleme cu drepturi de autor candva.

  • 4.1
   Craciun Adrian spune:

   Incercam sa aflu mai mutle detalii (nu stiam ca o sa fie postate pe youtube filmuletele noastre). I deea e ca eu nu vorbesc cand ma joc (decat cateva mici “felicitari” si pomeniri de sfinti cand ma enervez, dar nimic mai mult :)))

 5. 5
  Aidan spune:

  Nu-i nevoie sa vorbiti. Ba chiar e de preferat sa fie inregistrat sunetul din joc fara interferente 😛

 6. 6
  Craciun Adrian spune:

  Deci, pentru ce a fost actiunea asta pana la urma?

Leave a Reply