World of Tanks, fotbal şi un turneu

Fiţi cu ochii în patru pentru că, începând cu data de 10 Iunie, timp de aproximativ o lună, va avea loc evenimentul special numit Tank Football 2016! Şi da, este exact ceea ce credeţi. Echipe de 3v3 vor concura în una dintre cele trei arene – Himmelsdorf, Stade şi Old Tankford, timp de 7 minute. Cine are cele mai multe goluri înscrise la final câştigă. Simplu nu?

Datorită lipsei picioarelor va trebui să trageţi un proiectil în săraca minge pentru a o deplasa spre poarta mult râvnită. Nu veţi putea provoca pagube oponenţilor însă, îi veţi putea incapacita temporar prin avarierea şenilelor sau lovirea bruscă a acestora cu ajutorul propriului tanc. Upgrade-uri precum Turbocharger vor putea fi folosite pentru a căpăta o mare viteză de deplasare, temporar, alături de o gamă largă de culori, steaguri şi embleme, pentru personalizarea tancului. Noi misiuni vor fi oferite, fie în variantă solo, fie alături de alţi trei jucători.

World of Tanks, fotbal şi un turneu

În timpul evenimentului, toţi jucătorii vor primi un tanc T-62a Sports, alături de un slot gratuit pentru garaj. Selectaţi acest model, apăsaţi Battle şi cuceriţi Balonul de Aur! La finalul evenimentului, tancul, slot-ul de garaj şi steagurile ţărilor participante, vor fi îndepărtate. Orice medalie sau emblemă va rămâne, în schimb, alături de jucători sub forma unui memento al acesui eveniment.

Mai mult de atât, vă veţi putea înscrie în perioada 1-15 Iunie, pentru un turneu de proporţii masive. Creaţi-vă o echipă de trei jucători şi veţi putea intra în posesia unui tanc Type 59, un an de Premium Account, dar şi o parte din premiul în valoare de 5.000 de dolari. Toate acestea sunt valabile pentru primele patru echipe câştigătoare!

Pentru mai multe detalii vă ofer acest link, iar eu încet-încet scot mingea din subsol şi mă apuc de practică. Doar e soare şi frumos afară. Acum…de unde să fac rost de un tanc…

https://www.youtube.com/watch?v=IUr6_YRGCkc

3 Comments

  1. LauRoman mai 31, 2016
    • Mr. W mai 31, 2016
  2. Taar mai 31, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.