ZVON: Următorul Battlefield se va numi Battlefield 1944 și va fi lansat în martie 2017!

Când vine vorba de FPS-uri, Battlefield este, incontestabil, una dintre cele mai populare serii de jocuri create vreodată. Cu excepția capitolului Hardline, care a dat-o într-o joacă de-a hoții și vardiștii, îndepărtându-se de rețeta clasică, toate jocurile din serie s-au bucurat de un succes uriaș, în principal datorită dimensiunilor pe care le capătă conflictul pe hărțile imense din multiplayer, a graficii la zi și, nu în ultimul rând, acțiunii imersive.

Dar dacă ultimele jocuri din serie ne-au propus un conflict modern, următorul pare să ne ducă înapoi în trecut. Mai exact, în anul 1944, pe terenul de joacă al celui de-Al doilea război mondial. Mai țineți minte excelentul Battlefield 1942? N-ar fi rău să ne întoarcem doi ani mai târziu, după atâtea conflicte moderne și futuriste…

Zvonul este destul de credibil și are ca sursă un utilizator Reddit, care ne-a oferit imaginea de mai jos.

battlefield-1944-will-be-released-in-march-2017

În imagine, dacă este reală, observăm și ce vom primi în cazul unei precomenzi. Un pachet de hărți intitulat Nostalgia Map-Pack, care ar include variante actualizate ale unor hărți din BF1942, precum Back To El Alamein, un skin deosebit pentru carabina M1 Desert Fox și accesul într-un test beta ce va avea loc anul acesta, în noiembrie.

Cu siguranță, ne-ar plăcea să ne întoarcem în perioada de timp care a marcat începutul seriei Battlefield. Scenarii pe baza evenimentelor din Al doilea război mondial ar fi destule.

Au mai rămas 12 ore până la anunțarea oficială a noului joc din serie. Voi ce altă perioadă de timp ați prefera? Sau este BF1944 exact ce vă trebuie?

3 Comments

  1. Gelu Bimmer mai 6, 2016
  2. Cristian Savu mai 6, 2016
  3. sebiamuza mai 6, 2016

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.