Bere, jocuri și camioane: un experiment Euro Truck Simulator 2

Trei băieți, trei lăzi cu bere, trei camioane. Dacă le aduni la un loc, rezultă o combinație de obicei fatală, dar nu și în Euro Truck Simulator 2!

AVERTISMENT: NU ÎNCERCAȚI ASTA ÎN REALITATE!

Nici Adrian, nici Mihnea și nici Mihai, nu au categoria de permis de conducere necesară manevrării unor mastodonți cu enșpe roți pe drumurile publice, dar asta nu i-a împiedicat să descopere plăcerea condusului pe distanțe mari în mediul virtual. La volanul a trei camioane, în Euro Truck Simulator 2. În paralel, cu multă bere la bord și mereu în contact prin stația radio, ca să nu îi fure peisajul.

Sună periculos, ziceți? Nici vorbă, căci experimentul camionagiilor noștri a implicat mai ales respectarea cu strictețe a regulilor de circulație, care sunt aceleași și în joc. Mă rog, cu niscaiva erori specifice începătorului. Noroc cu berea, care i-a ajutat să treacă mai ușor peste orice emoție.

Ce a rezultat, puteți vedea în înregistrarea video de mai jos, surprinsă de camerele lor de bord. Drumuri bune să aveți!

Dacă experimentul lor v-a trezit interesul pentru Euro Truck Simulator 2, de asta suntem absolut siguri. Dacă vreți să îl repetăm, poate chiar într-un alt joc, nu ezitați să mai cereți. Cine știe, s-ar putea ca data viitoare să ne îmbătăm într-un NFS!

SFAT: TRY THIS AT HOME!

2 Comments

  1. geoderiver februarie 19, 2021
    • Adrian Dobrescu februarie 23, 2021

Leave a Reply