NEXT LEVEL Highlights: Canalul secundar al podcastului

Ne-am gândit să abordăm metoda divide et impera pentru publicul pasionat de jocuri din România, așa că am creat NEXT LEVEL Highlights: un al doilea canal de YouTube unde vom încărca scurte segmente tematice din fiecare episod de podcast. Dacă Joe Rogan o face cu succes, atunci de ce să nu încercăm și noi?

Meritul pentru proiect îi aparține lui Mihnea (pe care îl veți cunoaște în episodul 12), care s-a oferit să taie bucăți din episoadele noastre de 90 de minute pentru a produce ceva mai coerent și digerabil pentru publicul larg. Mai mult, Mihnea s-a ocupat și de trailere de 1 minut care conțin câteva dintre cele mai bune glume din fiecare episod, astfel încât să putem atrage atenția și jucătorilor de Minecraft și Fortnite care au crescut cu Danonino și nu pot fi atenți prea mult timp.

Suntem gameri de modă veche, abordăm metode analitice bazate pe cunoștințe dobândite pe parcursul a mai mult de 2 decenii de belit ochii în monitoare și, la fel ca un ceas stricat care indică ora corect de 2 ori pe zi, avem momentele noastre de glorie.

Deși tindem să apropiem generația de gameri care s-a născut înainte de prima jumătate a anilor ’90 și știe ce este un floppy disk sau cum se instalează Windows 98 din MS-DOS, poate că ar fi util să devenim mai deschiși și să clădim o punte între pasionații de jocuri de toate vârstele.

Prin urmare, dacă vreți să prezentați podcastul unui prieten și considerați că nu este o idee bună să-i trimiteți un episod lung, acum aveți o alternativă mai accesibilă prin NEXT LEVEL Highlights. Mai mult, dacă vreți să revedeți momentele esențiale, atunci trebuie doar să accesați noul canal. 

Găsiți link-ul pentru NEXT LEVEL Highlights aici: https://www.youtube.com/channel/UCGyhb0l07C2xlBkAJUtS8qQ?view_as=subscriber

Vă mulțumim pentru sprijin, fără voi nu am fi ajuns să ne extindem așa de repede!

Fără alte introduceri, iată câteva dintre materialele produse de Mihnea:

PS: Dacă sunteți interesați să scrieți articole pe site, atunci sunteți mai mult decât bineveniți. Până acum am avut experiențe mai mult decât plăcute prin oamenii pe care i-am cunoscut prin intermediul Patreon și încă ne bucurăm să descoperăm entuziaști și foști cititori de LEVEL (acum NIVELUL2) din toate colțurile țării.

PPS: Logo-ul cel nou este opera lui Mihnea și suntem foarte încântați de entuziasmul de care dă dovadă.

Adaugă un comentariu