Vizitarea, folosirea, sau si comandarea produselor/serviciilor vizualizate pe site-ul NIVELUL2.RO implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

www.nivelul2.ro (numit in continuare pe scurt NIVELUL2) este administrat de NIVELUL 2 MEDIA SRL cu sediul social: Str. Constitutiei, nr. 21, ap. 3, Sibiu, jud. Sibiu si birou: Str. Olteniei, nr. 33, Brasov, jud. Brasov inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/640/2015, CUI 34749207.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului NIVELUL2.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Despre tipurile de informatii/produse/servicii vandute pe NIVELUL2:
Aceste produse (digitale sau fizice)/servicii vor fi vandute pe acest site, sau intr-o interfata electronica pusa la dispozitie de partenerii nostri externi, cum ar fi procesatorul de plati online, Mobilpay Romania. Este interzisa utilizarea NIVELUL2.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul NIVELUL2.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document. Fiecare utilizator al NIVELUL2.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informatiile prezentate prin intermediul acestui site intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru NIVELUL2.ro.

Produse fizice vandute sub marca NIVELUL2:
• Pe viitor ne rezervam dreptul sa comercializam produse sub acest brand, si in acel moment vom modifica acest document astfel incat sa respecte aspectele legale cu privire la legea comertului electronic.
Produse digitale vandute sub marca NIVELUL2:
• Aspectele legale privind tranzactiile comerciale pentru achizitionarea unor asemenea produse digitale vor fi tratate mai jos in acest document.
NIVELUL2 nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. NIVELUL2 nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. NIVELUL2 nu poate garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe NIVELUL2.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul NIVELUL2.ro. Fiecare utilizator al NIVELUL2.ro este de acord ca, la cererea NIVELUL 2 MEDIA SRL, sa exonereze de raspundere NIVELUL2 pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea vizualiza informatii pe acest site, pentru a cumpara produse/servicii (fizice sau digitale) de pe NIVELUL2, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate pe site sau in interfata de achizitionare a produselor digitale pusa la dispozitie de partenerii nostri includ TVA (9%). Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, in cazul livrarii unor produse fizice. Plata produselor se efectueaza prin credit/ debit card / ordin de plata la plasarea comenzii online pentru produsele digitale.

Informatii privitoare la livrare (aplicabile numai pentru produsele fizice):
Termenul de livrare este de maximum 10 zile lucratoare de la data de lansare a revistei pentru editiile care sunt comandate in avans, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Pentru produsele aflate in stoc termenul de livrare este de maxim 10 zile de la efectuarea comenzii. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa.

Livrarea se face de catre Posta Romana. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. Produsele fizice se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului fizic, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine Postei Romane sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei Postei Romane si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului. INAINTE DE FINALIZAREA COMENZII, ASIGURATI-VA CA ATI INTRODUS CORECT NUMELE CUMPARATORULUI SI ADRESA DE LIVRARE IN CAMPURILE AFERENTE!
Drepturile de autor (Copyright):
Intregul continut al site-ului NIVELUL2.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. NIVELUL 2 MEDIA S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul NIVELUL2.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail aidan@NIVELUL2.ro.
Continutul si designul NIVELUL2.ro, precum si orice alt material avand legatura cu NIVELUL2.ro trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin NIVELUL 2 MEDIA SRL si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului NIVELUL2.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea NIVELUL 2 MEDIA SRL. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui NIVELUL2 (marca protejata) sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele NIVELUL2 sau NIVELUL 2 MEDIA fara aprobarea scrisa prealabila a companiei care administreaza acest site. Orice persoana fizica sau juridica poate contacta NIVELUL2.ro si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Orice utilizator al site-ului poate contribui prin raspunsurile sale la continutul acestui site. Trimitand orice informatie sau material catre NIVELUL2.ro sau NIVELUL 2 MEDIA SRL, recunoasteti NIVELUL2 dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca: (a) detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective; (b) ca aceste informatii sau documente sunt adevarate; (c) ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. NIVELUL2.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale, comentarii si/sau raspunsuri la intrebari, articole si resurse primite de la utilizatori.
Politica de confidentialitate:
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,: 1) Dreptul la informare (art.12) 2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele: a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale; b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime; c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b). 4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. 5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate. 6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).
Acest site foloseste tehnologie de profilare anonima a traficului!
Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor sai, acest website foloseste tehnologia Google Analytics de profilare anonima a traficului web. In acest fel, interactiunile dvs de pe unele site-uri sunt colectate si analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor si reclamelor pe care le vedeti online. Sistemul este 100% anonim si nu contine nici o informatie care va poate identifica personal.
Buletinele informative electronice – Newsletter NIVELUL2:
NIVELUL2.ro poate transmite parti din continutul sau prin buletine informative transmise prin intermediul postei electronice (e-mail). Utilizarea informatiilor transmise prin intermediul buletinelor informative se va realiza in concordanta cu prevederile prezentului document. Respectarea procedurii de abonare la buletinele informative al NIVELUL2.ro echivaleaza cu acceptarea explicita a dreptului NIVELUL 2 MEDIA SRL si/sau a operatorilor sai de marketing direct de a pastra, prelucra si utiliza datele furnizate in momentul abonarii in conditiile Legii 677/2001. Prin abonarea la buletinele informative al NIVELUL2.ro sunteti de acord sa fiti inclusi in baza de date a acestui site si sa primiti ocazional informatii promotionale prin e-mail sau posta. Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (vezi sectiunea de mai sus).
Responsabilitati privind produsele:
S.C. NIVELUL 2 MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor / serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor fizice se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa cititi mai departe acest document, la capitolul corespunzator.
Litigii:
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor/serviciilor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. NIVELUL 2 MEDIA S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. NIVELUL 2 MEDIA S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.
Diverse:
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor/serviciilor sau folosirea site-ului NIVELUL2.ro.
POLITICA DE RETUR (produse fizice/digitale):
Daca sunteti nemultumiti de produsele/serviciile cumparate prin intermediul NIVELUL2.ro si doriti sa renuntati la cumparare si implicit sa primiti banii inapoi, puteti aplica pentru procedura de retur a produselor in 14 zile, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Atentie: produsele digitale nu se returneaza, cititi cu atentie acest document!

Omisiunea informatiilor privind dreptul de retragere:
In cazul in care NIVELUL2 nu a transmis consumatorului informatiile privind dreptul de retragere conform dispozitiilor OUG 34/2014, perioada de retragere expira la 12 luni de la sfarsitul perioadei initiale de retragere de 14 zile. In cazul in care NIVELUL2 a transmis consumatorului informatiile privind dreptul de retragere in termen de 12 luni de la data la care produsele/serviciile se considera livrate, conform mentiunilor din sectiunea de mai sus, perioada de retragere expira in 14 zile de la data la care consumatorul primeste informatiile respective.
Obligatiile care revin NIVELUL2 in cazul retragerii:
NIVELUL2 ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii (in cazul produselor fizice), fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu dispozitiile legii. NIVELUL2 ramburseaza sumele mentionate mai sus folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii. Fara a aduce atingere primului paragraf al prezentei sectiuni, NIVELUL2 nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist. Cu exceptia cazului in care NIVELUL2 s-a oferit sa recupereze produsele, in cazul contractelor de vanzare, NIVELUL2 poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre ofertant, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Obligatiile consumatorului in cazul retragerii:
Conform Ordonantei nr. 34/2014, consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor (fizice), cu exceptia cazului in care NIVELUL2 accepta sa suporte acele costuri sau in care NIVELUL2 nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, NIVELUL2 preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.
Exceptari de la dreptul de retragere:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: – contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist; – furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere; – furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; – furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; – furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator; – furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; – furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla; – furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare; – furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii; – contractele incheiate in cadrul unei licitatii; – prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decat cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau serviciile privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica; – furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail, la adresa sales@nivelul2.ro, sau la numarul de telefon 0368 003 305.