REVIEW: Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

La capitolul sunet cred că am avea nevoie de un articol în sine, dar cum aș vrea să mă-ntorc la sfărâmat butoanele controller-ului, voi spune doar atât: da, cel puțin 80% din șlagărele de voie bună și dat din cap frenetic sunt acolo, exact cum vi le aminteați din jocurile originale. În plus, developer-ul Vicarious Visions a făcut chiar un playlist de Spotify pentru plăcerea voastră, dacă vreți să vă pregătiți.

Apoi, continuând în linie cu stilul vizual, sunetele din meniu sunt extrem de apropiate de cele originale. Practic, totul în acest titlu pare că aparține clar deceniilor trecute, până să intri în pâinea graficii de gameplay foarte bine puse la punct.

Așa cum declară și titlul, jocul e de fapt „jocurile”. Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 e ca un festival cu două scene, ca un muzeu cu două expoziții sau ca o toaletă publică fără semn de femei sau bărbați. Poți alege să tocești placa în Venice Beach, să distrugi obiecte în Mall sau să faci slalom printre scările celebrului San Francisco (în care da, tramvaiul merge)… printre multe altele. Iar ca să se asigure că n-o să ieși niciodată din joc, bunul Tony Hawk a adus înapoi și opțiunea Create A Park, în care limitele sunt doar în imaginația ta.

How to use the special meter in Tony Hawk's Pro Skater 1+2 | Gamepur
90’s font, 90’s shorts, 90’s style, 90’s cu de toate

Structura fiecărui parc rămâne și ea aproape neschimbată, jucătorul având la dispoziție două minute pentru a face impresie, a colecta literele S-K-A-T-E și casetele secrete, precum și alte obiective specifice fiecărui nivel (ex.: cărți de școală, roboți de jucărie, boost-uri de puncte, etc.).

Adaugă un comentariu