Ghid: Confecționează-ți Propriul Tricou NEXT LEVEL Podcast

Pe parcursul a 83 de episoade de podcast, am propus mai multe idei de materiale promoționale NEXT LEVEL – uneori am vorbit despre body pillow cu Kimo și alteori despre abțibilduri UwU.

Dar acum treaba a devenit serioasă. Atunci când trec 2 ani, trebuie să recunoști faptul că relația nu mai este o glumă și te simți presat să faci pasul cel mare. Mulțumită lui Turel (membru activ pe canalul nostru de Discord și unul dintre primii donatori de pe Patreon), acum avem un design pentru tricouri.

Următorul pas este să găsim cea mai eficientă modalitate pentru a confecționa câteva tricouri pentru noi. Știți voi, uniformă/salopetă de gameri.

Iar dacă voi vreți să vă arătați sprijinul acoperindu-vă toracele (și mai ales mamarele) cu numele podcastului nostru, atunci trebuie să vă oferim neapărat această posibilitate!

Luna trecută, Turel mi-a trimis un prototip de tricou pe care l-a confecționat prin intermediul serviciilor site-ului tu.ro. A folosit un design propriu și l-a transformat într-un proiect realizabil cu un cost de 59 de lei + transport.

Dacă v-ați uitat la podcast sau Nintendo Vlad în ultimele 2 săptămâni, atunci sigur ați observat apariția tricoului cu zaruri. Ei bine, dat fiind faptul că sunt mulțumit de calitatea materialului și a imprimeului, acum mă aflu în postura de a vă recomanda și vouă să vă confecționați tricouri pe tu.ro.

Nu mă înțelegeți greșit: nu vând tricouri și nu am nimic de câștigat din comenzile de pe tu.ro. Le recomand serviciul doar pentru că oferă o modalitate eficientă de personalizare online și livrează un produs de calitate. Sunt sigur că există multe alte site-uri și companii asemănătoare și eu nu le-am descoperit încă – iar dacă voi le cunoașteți, aveți mai jos indicații exacte privind designul pe care trebuie să-l realizați.

Menționez faptul că sunteți liberi să imprimați tricourile unde vreți, în orice cantitate vreți, pe orice tip de material preferați și la orice calitate. Mai mult de atât, puteți chiar să le vindeți fără nicio problemă. Cât timp promovați munca noastră, nu ne deranjează că ați putea câștiga bani din asta.

Noi suntem gameri, nu vânzători – iar dacă vreți să ne susțineți munca, atunci o puteți face prin donații pe Patreon. Nu suntem interesați de comisioane, procente din vânzări și alte avantaje care ne fac să ne gândim la bani mai mult decât la jocuri.

Cum să îți confecționezi propriul tricou NXT LVL cu 59 de lei

  1. Deschide site-ul Tu.ro
  2. Alege o culoare închisă pentru tricou (albastru, negru, gri)
  3. Alege modelul și mărimea (spre exemplu mascul -> XL)
  4. Încarcă această fotografie la secțiunea „Poza Față” din partea dreaptă
  5. La secțiunea „Text față deasupra pozei” din partea dreaptă, alege culoarea roșie, fontul Permanent Marker, dimensiunea 12 și poziționarea pe centru
  6. Adaugă tricoul în coș și realizează comanda în oricât de multe bucăți consideri că îți este necesar
  7. Așteaptă curierul sau mergi la sediul tu.ro din București (zona Blvd. Timișoara) pentru a ridica tricoul/tricourile
  8. Felicitări, acum faci parte din clubul părtătorilor de tricouri NXT LVL!

Adaugă un comentariu