BROFORCE: Brotalitate şi Exbrozii!

În ultimul an, Devolver Digital a ajuns publisherul meu preferat. Oamenii au un line-up de jocuri incredibil, printre care se numără Luftrausers, Hotline Miami, Shadow Warrior, Gods Will Be Watching sau Always Sometimes Monsters. Însă cine a băut măcar un Dr. Pepper cu mine ştie deja că ochii mei sunt fixaţi cu lipici industrial pe BROFORCE, un platformer 2D a cărui mecanică de joc este inspirată de legendarele Contra şi Megaman, dar cu o premisă parodică ce face trimiteri directe către toate filmele de acţiune difuzate în glorioasele decenii 1980 – 1990 (amestecate în combinări de N luate câte K!).

BROFORCE este dezvoltat de Free Lives, iar versiunea finală urmează să fie lansată oficial în vara acestui an, deşi un “brototip” jucabil poate fi încercat gratuit din browser. Dacă simţiţi că vă părăseşte răbdarea, este disponibilă şi o ediţie pre-order, pe Steam sau Humble Store. Tot nu sunteţi convinşi? Atunci reţineţi doar următoarele aspecte de maximă importanţă: Bronan, multiplayer bro-op local şi online, teren complet destructibil, un editor de niveluri, vehicule, dinozauri, terorişti şi BROZILIARDE de arme!!!

Fraţilor, merită!

 

7 Comments

 1. 1
  Radu spune:

  orice joc care necesita inventarea unui numar pentru a exprima cantitatea de arme merita atentia mea

 2. 2
  Manele_lovele_boy spune:

  Îmi cer scuze, dar cum se spune corect: “Însă cine a băut măcar un Dr. Pepper cu mine […]” sau “Însă cine a băut măcar un Cristian Pop cu mine […]”?

 3. 3
  Theo spune:

  Only bad thing about that “brototype”? When it ends. Well, technically when you end it.

 4. 4
  Theo spune:

  Stie cineva ce engine folosesc tipii de la Free Lives? sau e ceva engine/tool/sdk facut de ei?

Leave a Reply