LEVEL-ul rătăcit. De Crăciun, liber la „răsfoit”!

Încă din ziua în care am (re)descoperit PDF-ul „gata de tipar” ce conținea ultima ediție a revistei LEVEL – știți voi, cea care ar fi trebuit să iasă la soare pe hârtie colorată și lucioasă în ianuarie 2014, dacă editura nu și-ar fi dat obștescul sfârșit – am stat și m-am gândit… Care ar fi cel mai potrivit moment în care să-l eliberez din colțul lui stingher?

Și cum mă gândeam eu așa, am uitat din nou de el. Până alaltăieri, când mi-am propus să aleg naibii odată pentru totdeauna momentul din care să nu-l mai las singur-singurel și, mai ales, să nu uit iar de el. Prin urmare, am decis (mi-am pus și reminder) ca ediția LEVEL Decembrie 2013 – Ianuarie 2014 să fie cadoul pe care Moșul a uitat să vi-l lase sub brad în urmă cu șapte ani! Nouă, îmi zic băieții în cască…

Știu, știu, o parte dintre articolele din revistă au fost refăcute pentru site-ul care a preluat ștafeta de la cea mai longevivă și populară revistă de gaming realizat vreodată în România. Și le-ați citit deja. Dar nu-mi vine să cred că vorbim despre asta. Gata! The wait is over!

ENJOY!

P.S. oricât de profetic a sunat next level-ul ăla din editorial, mă întreb de ce n-am păstrat și pagina aia….

P.P.S. nu încercați să vă înscrieți la tombolă 🙂

P.P.P.S. și nu, urmașul spiritual al revistei LEVEL nu este în niciun fel asociat cu alte reviste decât cele disponibile la răsfoit aici, pe site-ul LEV… NIVELUL2.

Bănuiesc că știți deja ce face butonul roșu de mai jos.

VEZI ARHIVA REVISTE NIVELUL2

1 Comentariu

Adaugă un comentariu