ACȚIUNE! 46 – Săptămâna Scheciurilor

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 46 – 2015.

Trailers/Pub:
EA SPORTS UFC 2 | Ronda Rousey Cover
EA lansează acest clip/ştire exact în săptămâna în care Ronda a pierdut prima ei luptă. Excelent suport EA!

Sniper Fury
De obicei mă feresc din a adăuga trailer-e pentru jocurile de mobile, dar acesta arată foarte bine + săptămâna s-a dovedit a fi una puţin stearpă din acest punct de vedere.

Xenoblade Chronicles X
Cel mai bun (sper) JRPG al anului apare luna viitoare pe Wii U.


The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Dacă aţi vrut să jucaţi acest titlu şi l-aţi scăpat… Veşti bune!

Star Fox Zero
Arată mult mai bine decât ce am văzut ultima oară. Lansare la anu’!

Sword Art Online: Lost Song
Ce păcat că majoritatea acestor jocuri nu arată la fel de bine ca povestea animată prezentată în sincron. Ajungem şi acolo în câţiva ani.

Just Cause 3: 360° Wingsuit Tour Part 2
Uff, am scapat printre degete prima parte. Două trailer-e 3D – apucaţi imaginea şi trageţi de ea în orice direcţie – sper să meargă fără să trebuiască să săriţi pe Youtube. Nu uitaţi să selectaţi o rezoluţie cât mai mare, aici contează mult pentru că este calculată pentru un plan de 360 grade.

Alekhine’s Gun
Ce este Alekhine’s Gun? Un fel de Hitman, sau Shitman, dacă ne luăm după comentariile de pe Youtube. Nu ştiu prea multe despre, dar ceva tot mă atrage aici. Direcţia artistică, ceva, ceva, e acolo. Pe de o parte simt că „Cheesy Hitman”, în anii 60, este ceva bun, pe de alta „Man, it’s so nice Sony still releases games for PS2…” şi de asemenea: „”REDEFINING STEALTH ACTION” cuts to him gunning down two people in a room with an assault rifle.”

Necurate/Inspiraționale:
How does Backward Compatibility work on Xbox One?
Mai ţineţi minte mişcarea genială pe care Sony a făcut-o acum ceva ani la E3? Şi cum au dat o palmă celor de la Microsoft când a venit vorba de împrumutarea discurilor pe care le ai prietenilor? Microsoft îşi ia revanşa un pic aici. Şi, să nu uit să subliniez, consola a devenit de 10 ori mai interesantă cu ultimul patch, care ne lasă să jucăm câteva sute de titluri Xbox 360. Backwards Compatibility Revine! Bonus, testele făcute de Digital Foundry, rezultatele şi comentariul sunt foarte interesante.


Bedroom demo: ArchViz with SSRR in Unity
Unity a prins din urmă motoarele grafice mai mari şi mai cunoscute.

Candy Crush: The Movie (With Liam Neeson)
Stephen Colbert reacţionează în faţa a două ştiri din lumea noastră. Activision cheltuie aproape 6 miliarde de dolari pe bomboane şi deschide în acelaşi timp o casă de producţie film. Foarte bun scheci, dar şi explicaţii. Ca de obicei în ultima perioadă, cele mai bune ştiri vin de la comedianţi.

Tekken Seriously – Hwoarang’s Move List + Hunting Hawk in Real Life
Hwoarang este un personaj din Tekken care îşi foloseşte picioarele în luptă cu o viteză şi o eleganţă ieşită din comun. Nu mi-am imaginat niciodată că toate mişcările lui pot fi reproduse şi în realitate, la aceeaşi viteză… o.0 Also, Tekken e mult mai realist decât am crezut.

BHM – Video Game Characters Reading Mean Tweets
Chestia asta nu funcţionează aşa, pui nişte actori să devină eroii jocurilor apoi să-şi imagineze cum să răspundă unor ciripeli penibile? Nu, formatul iniţial e prea bun, prea personal, ca să poată fi ajuns din urmă de astfel de abureli. Sofia Vergara rămâne preferata mea: „What’s wrong with having a d**k in my mouth?”

Conan’s Apocalyptic „Fallout 4”
Toate review-urile lui Conan sunt bune dar aici s-a întrecut pe sine. Excelent produs şi jucat.


2 Comentarii

  • Outsyder84
    Publicat noiembrie 18, 2015 3:05 pm 0Likes

    Hmmm, la comparatia dintre Rise of the Tomb Raider pe Xbox360 si Xbone e tot episodul din Did you know gaming cu Mario….is that normal?

  • ncv
    Publicat noiembrie 18, 2015 4:06 pm 0Likes

    bineinteles ca nu :), rezolv imediat, multam!

Adaugă un comentariu