ACȚIUNE! Săptămâna 35 – Trailere. Superlativ.

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 35 – 2015.

Trailers/Pub:
Assassin’s Creed Syndicate London Horizon
Trailerele lansate săptămâna aceasta sunt mai bune decât tot ce s-a lansat tot anul. Direcţia artistică, muzica, editarea… sunt mai bune chiar şi decât majoritatea trailerelor create pentru filme. Începem uşor cu Assassin’s Creed Syndicate.

Mad Max Game Launch Trailer
Şi continuăm exploziv cu Max, care din păcate nu a fost primit cu bucurie de toată presa. Lansat ieri.

Halo 5 Opening Cinematic
Filmuleţul de început de campanie din Halo 5 m-a lăsat cu gura deschisă. Ce calitate de producţie…

LawBreakers Gameplay
Ce draci mai este şi LB? Un Overwatch mai serios? OK, OK, OK… creat de Cliff Bleszinski… OK. Presupun că o să fie o alternativă foarte bună.

Street Fighter V: R. Mika
Iniţial am fost dezamăgit de felul în care arată Mika dar până la sfârşitul clipului au reuşit să mă convingă că va fi la fel de fabuloasă ca toate celelalte personaje ale jocului. Producătorii înţeleg foarte bine nebunia în care s-au aruncat şi fac mişto de propriile creaţii fără probleme. Trebuie să fi un geniu în design să o scoţi la capăt. Staţi să vedeţi cum arată Ryu. Ce barbă magnifică.

Gears of War Ultimate Edition – The Cole Train Rap
Aşa ceva! Aşa ceva! M-am uitat de cel puţin 3 ori.

Super Mario Maker for Wii U – The Shift
Un Mario care nu se termină niciodată. Vrei alt nivel, download-ezi alt nivel.

Forza Motorsport 6
Săptămâna a fost categoric câştigată de Xbox One.

Destiny: The Taken King
Nava aia părăsită arată atât de bine. Mi-ar place un survival acolo.

Dragon Age: Inquisition – Trespasser (DLC)
Nu a durat prea mult ca lumea să o ia din nou razna.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Accolade Trailer
S-a lansat ieri iar scorurile sunt fulminante. Steam fierbe, portarea pe PC pare perfectă, rezoluţii şi framerate mari, control precis. A Hideo Kojima Production!

NBA 2K16 Presents: Be the Canvas
Simulator de portrete robot.

Play Guild Wars 2 For Free
Cea mai tare afacere. Un univers imens ce poate fi explorat în totalitate gratuit. Comunitatea este încă foarte activă. Aventurile au rămas la fel de frumoase.

Lara Croft GO
Îmi place de cei de la Square, au înţeles că pentru tablete şi telefoane e nevoie de altceva, nu doar de simple reeditări. După succesul numit Hitman GO, îşi încearcă norocul şi cu Lara – Go! Frumos joc.

Assassin’s Creed Syndicate – Darwin and Dickens
Ubisoft găseşte mereu ceva pentru care să-i urâm. Misiuni cu Darwin şi Dickens doar dacă pre-cumpărăm? Atunci, bine…

Final Fantasy XV – Driving
Câtă încredere să ai în produsul tău încât să lansezi un filmuleţ doar despre partea de condus, care nici măcar nu este obligatorie. Chiar şi aşa, am întrezărit posibilităţi foarte interesante. Se pare că fauna poate fi ocolită în timp ce momentele contemplative vor fi mai dese. Îmi place ideea. Îmi place şi maşina.

Resident Evil Origins Collection
Conţine atât RE 0, rere-făcut cât si primul RE, rererere-făcut. Eu le aştept cu bucurie.

Universe Sandbox² | Alpha 16
O simulare în care poţi lovi corpuri cereşti între ele? OK!

Divinity Original Sin 2
Producătorii au strâns în timp record banii necesari pentru a termina proiectul. Jocul arată extraordinar.

2 Comentarii

 • Bogdan Radu
  Publicat septembrie 2, 2015 1:47 pm 0Likes

  Sincer nu pot sa fiu in total dezacord cu Jimmy Kimmel si mi s-au parut amuzante si adevarate UNELE remarci, de aceea prefer sa joc fotbal cu prietenii decat sa fiu ultras al vreunei echipe, dar uneori IMI PLACE SA MERG si pe stadion sa sustin o echipa sau alta si sa vad cum jocul pe care il joc si eu poate fi dus la URMATORUL NIVEL… Din experienta (putina, ce-i drept) pe care o am, am invatat ca nu e bine sa etichetezi… asta da dovada de superficialitate si ratezi intreaga (si sa fim seriosi, MULT mai interesanta) zona gri care, culmea, s-ar putea sa-ti deschida si mai mult orizonturile.

  Mi se pare mai interesant sa explorezi tot spectrul, decat sa polarizezi si sa nu ramai decat cu extremele 🙂

  • Ziskele
   Publicat septembrie 2, 2015 5:08 pm 0Likes

   Si mie mi-a placut, chiar am ras, analogiile cu sportul din comentariile de pe youtube mi s-au parut inepte, „de ce sa ma uit la sport cand pot sa il practic”, as putea poate la un nivel amatoricesc/hobby, dar nu sa il practic de performanta ca sportivii platiti cu milioane pentru ca nu am jucat (insert sport here) de la o varsta frageda dedicandu-mi ani din viata, preferand sa ma uit la TV. Pe cand ceva banal, ca niste jocuri pe care le poate juca oricine, sa stai sa te uiti pe youtube, twitch w/e mi se pare o idiotenie, abia am timp sa joc jocurile pe care vreau eu sa le joc, daramite sa stau sa ma uit la altii. Exceptand de exemplu e-sports, acolo m-am mai uitat, ultima oara la finala WoT care a fost efectiv timpul de joc vreo 10-15 minute si 40 de minute de umplutura.

Adaugă un comentariu