ACȚIUNE! Săptămâna 4 – S-a redeschis sezonul la Trailer-e

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 4 – 2015.

Trailers/Pub:
Sid Meier’s Starships
În loc să pună mâna să îmbunătățească Beyond Earth, Firaxis s-a gândit că mai bine creează o continuare, în spațiu (presupun, la fel de ciuntită), pentru a putea cere același preț întreg. Din păcate pentru ei și de data asta fanii 4X vor avea de unde alege. Galactic Civilizations III apare și el tot în primăvară și tare îmi e că o să le dea peste nas.

Advanced Warfare Havoc Trailer – Randall Higgins: KillCameraman
Vreți să-l cunoașteți pe nebunul care filmează toate scenele mortale în Call of Duty? Ce talent, ce meserie!

Bud Light Super Bowl XLIX Commercial – Real Life PacMan
Bud Light și PacMan – Mă așteptam la mai mult. Cam ieftin.

STRAFE: banned commercial
Dacă știi să-ți faci reclamă nu contează cine ești, lumea va arunca cu bani în tine. Kickstarter pentru un shooter în stil retro? Să facem o reclamă ca pe timpuri. Ce stupid, ce macabru… cât am mai râs. Genial!

Guild Wars 2: Heart of Thorns
Este primul expansion al MMO-ului free to play, your own way. Promițător!

Homeworld Remastered Collection
Unul din titlurile mele de suflet. D-abia aștept să-l rejoc, mă întreb dacă o să mi se pară la fel de bun și interesant ca pe vremuri.

World of Speed: Race the World!
Ce e asta? Un The Crew în jurul lumii creat de cei care fac și Project Cars? Să fie primit.

Necurate/Inspiraționale:
Fallout vs Skyrim
Cine ar câștiga între Bruce Lee și Chuck Norris… deja știm răspunsul… Dar între eroul din Fallout 3 și Dovahkiin-ul din Skyrim?

Centuries – PlanetSide 2
1,158 jucători concomitent pe aceeași hartă. 5,089 vehicule distruse. 53,729 morți. Noi recorduri în lumea FPS-urilor.

Devs Play S01E05 – Doom
Nu știu cum am reușit să sar peste această serie până acum. Polygon are cel mai bun titlu legat de ce se întâmplă aici: „John Romero jucând și explicând Doom e pornografie pentru game designer-i.”
Click aici pentru playlist-ul cu toate cele 10 părți. Mai sus în listă găsiți alte intervieuri-discuții interesante.

Săptămânale/Bilunare:
Extra Credits – Making Your First Game: Basics – Setting (and Keeping) Production Goals
Lecțiile despre cum să creezi primul tău joc continuă. De data aceasta EC oferă câteva sfaturi care te vor ajuta să te organizezi și să menții un workflow decent.

Zero Punctuation – Five Nights at Freddys and This War of Mine
Mă așteptam la tot ce a spus despre Freddys dar e clar că Yahtzee a avut dificultăți în a înțelege și juca This War of Mine. Păcat…

Honest Game Trailers – Resident Evil
Resident Evil este jocul perfect pentru prietenii noștri Onești pentru că este o telenovelă totală.

React:
Elders React – Grand Theft Auto V

Și se distrează pe cinste. Cine-ar fi crezut.

Teens React – Outlast: Part 6
Oarecum plictisitor, mai mult datorită jocului, care ar fi trebuit să se termine aici, dar, ca de obicei, producătorii au simțit că nu oferă suficient pentru prețul setat așa că au decis să ne mai chinuie un pic. Să nu cumva să ne plângem că nu ne-am speriat destul.

TableTop – Geek Out!
Jocurile de tip trivia sunt printre cele care-mi plac cel mai puțin. Cu toate astea Wil Wheaton și invitații, inclusiv soția, reușesc să facă Geek Out! interesant prin felul în care reacționează.

NinjaTheory – Hellblade Development Diary – Combat Review
Mă întreb dacă NinjaTheory realizează că ar putea pune bazele unui fighting game destul de interesant cu ce au creat până acum.

Kotaku Highlight Reel – #70, 71 și 72
H1Z1 este o plăcere de privit, dar mai puțin de jucat. Plin de bug-uri e puțin spus, cu toate astea rămâne interesant. Eu o să aștept totuși (cred) State of Decay Online.
6 Comentarii

 • Abnaxus
  Publicat ianuarie 27, 2015 3:55 pm 0Likes

  Bestial „trailerul” pentru Strafe.

  La ce te referi cand zici ca Yahtzee a avut dificultati in a intelege si juca This War of Mine, a fost prea dur in review ?

  • ncv
   Publicat ianuarie 27, 2015 5:13 pm 0Likes

   Din ce stiu eu el iubeste jocurile survival dar am avut impresia ca aici pur si simplu nu a avut suficienta rabdare, a vrut de la joc mai mult decat oferea. In acelasi timp, in momentul in care trebuia sa faca un efort, sa-i inteleaga mesajul si gameplay-ul sau sa-l mai reia doar de dragul jocii de doua-trei ori, pentru a testa una alta, si-a bagat picioarele si a spus stop, nu-mi place.
   TWoM e dificil pentru ca vrea sa transmita un mesaj greu si nu ar putea-o face altfel, dar in acelasi timp producatorii au avut grija sa-l pastreze joc, sa-ti dea posibilitatea sa razbesti, sa te implici si sa reusesti sa-ti pastrezi moralitatea… eh.. poate am auzit eu prea mult printre randuri.
   Pentru mine TWoM este Indie-ul anului asa ca iti dai seama ca ce spune el acolo nu prea face sens. Nici macar ca si gluma, mai ales in fata unui joc atat de serios care povesteste despre oamenii prinsi in mijlocul unui razboi.

  • Abnaxus
   Publicat ianuarie 27, 2015 5:54 pm 0Likes

   Am jucat si eu This War of Mine si e adevarat ca nu prea e de glumit cu ce se petrece prin el dar asta l-a facut celebru pe Yahtzee, bascaleala amuzanta foarte bine scrisa. Eu totusi am simtit ca i-a placut jocul.

 • Radu
  Publicat ianuarie 27, 2015 7:03 pm 0Likes

  ok, vad ca nu multa lume s-a inghesuit saptamana trecuta la game theroy, mai incerc saptamana asta cu un episod despre metal gear solid si droguri:
  https://www.youtube.com/watch?v=TwzV4TZ5NAA
  sorry for the ad at the end.

  • ncv
   Publicat ianuarie 27, 2015 7:57 pm 0Likes

   aici comentariile care atrag atentia asupra clipurilor sunt binevenite 🙂

  • D3F3
   Publicat ianuarie 27, 2015 8:13 pm 0Likes

   C-am prea multe teorii in legatura cu Pokemon, si jocuri de la Nintendo in general. Plus ca nu suport tagline-ul lor, The Smartest Show in Gaming. E o chestie minora, dar ma calca pe nervi. Intr-o lume atat de plina de analisti si critici asupra jocurilor, sa decizi ca esti cel mai destept din gaming mi se pare ridicol. Aceeasi chestie si la Total Biscuit, doar ca el are personalitatea lui si se potriveste tagline-ul Youtube’s Number 1 Video Game Critic.

Adaugă un comentariu