ACȚIUNE! Săptămâna 51: China trece la Nivelul 2

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 51 – 2015.

Trailers/Pub:
Super Smash Bros. – Bayonetta + Cloud (FFVII)
Mă aşteptam, odată cu integrarea online, ca şi Nintendo să înceapă să lanseze titluri neterminate pe care să le patch-uiască după. Nu s-a întâmplat, dar au înţeles foarte bine ce înseamnă DLC şi cum să mai ceară nişte bani.


Star Citizen: From Pupil to Planet
Când strângi mai bine de 100 de milioane pentru a face un joc nu mai poţi lansa ceva mai prejos decât alte echipe mult mai mici şi cu mai puţini bani. Star Citizen va avea propriul generator de planete, pe care vom putea ateriza si pe care le vom putea explora. Impresionant zoom out, de la pilot la sistem solar.

Uncharted 4: A Thief’s End | Man Behind the Treasure
Slow-mo, cu surpriză.

What Mysteries Await? | Dying Light: The Following
Foarte bun trailer, pe de o parte, sunt plictisit de tema zombi, pe de alta, d-abia aştept să joc Dying Light.

Unravel
Foarte frumoase grafici.

Homeworld: Deserts of Kharak
Vor să-şi facă mâna cu un 2.5D înainte de a trece în spaţiu?

Dead Or Alive Xtreme 3
NSFW! Cică ar trebui să fiu scârbit de jocurile de acest tip. Am crescut cu anime-uri şi JRPG-uri, e imposibil. Cu toate astea, cu cât avansez în vârstă cu atât devine mai greu să recunosc că… jocurile şi imaginile de gen nu mă deranjează. Comentariile de pe Youtube sunt şi ele geniale: „Can this game be played with one hand?”, „Sorry Uncharted 4, Star Citizen, Quantum Break and Dark Souls 3. 2016 GOTY is so decided.”, „What a time to be alive guys”, „uuuuuuum….. does it have VR support?.. Just curious >_>”.

Street Fighter V – Opening Cinematic
Cu atâtea personaje fabulase am şi uitat că SFV vine şi cu teme artistice.

Necurate/Inspiraționale:
Animation vs. Minecraft
Alan Becker este de departe cel mai cunoscut animator „Stick”. Toate creaţiile lui sunt măiestru create şi integrate. Dacă vă place ce vedeţi mai jos daţi o tură aici pentru mai mult. Mult mai mult.

What Was Your 1st Computer? – Computerphile
Tuturor ne place sa vorbim sau să ne aducem aminte de primul computer. Membrii catedrei de Informatică de la Universitatea din Nottingham nu fac excepţie.

Announcing a new partnership – Hideo Kojima + Sony = Games
Hideo Kojima şi-a creat propria companie iar cei de la Sony s-au grăbit să-l ajute. Tot ce au cerut în schimb a fost exclusivitatea următorului titlu. Exclusivitate consolistică, subliniază descrierea Youtube. Deci, va apare şi pe PC?

Destiny The Taken King Titan Armor – Super Gamer Builds
Cam prea puţin din procesul de producţie şi prea mult despre oameni.

2 Comentarii

Adaugă un comentariu