ALUCARD LA DRACULA FILM FESTIVAL 2017

Brașoveni! (ne cerem scuze pentru restul țării, dar de data asta evenimentul e în Brașov – asta nu înseamnă că nu așteptăm și pe alții să ni se alăture, iar pentru cei care nu reușesc, vom aduce poze, vom scrie cum a fost și vom avea și interviuri pentru planurile de viitor). După cum probabil știți, în aceste zile se desfășoară Dracula Film Festival în Brașov. Eh, în cadrul acestui festival, avem câteva evenimente speciale organizate în cadrul turneului făcut de comunitatea de la Otaku.ro.

Comunicatul oficial spune așa:

În octombrie, cultura otaku vine la Dracula Film Festival. Dacă ești fan manga, anime, gaming sau vrei să afli mai multe despre asta, ziua de 21 octombrie îți este dedicată.

De la prânz și până seara, te așteptăm la Centrul-Cultural Reduta cu proiecții variate de anime, workshop-uri de desen, vinyluri, jocuri și figurine, tricouri, fanart sau stickere cu personajele favorite.

Evenimentul promovează și susține diversitatea culturii otaku, de la conținut oficial realizat de industria divertismentului și până la producții și artiști independenți sau conținut creat de comunitatea fanilor.

Sună interesant, așa că subsemnatul, Marco și Kimo ne-am hotărât să ne facem bagajele și să fim prezenți la eveniment, mai ales că am auzit din culise că vor fi câteva surprize dedicate gamerilor, de la cosplay-uri cu BloodRayne la concursuri de Overwatch, DOTA și altele.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Vă așteptăm!

 

Adaugă un comentariu