Arta din Firewatch: Următoarea Mea Obsesie

Firewatch este un joc dezvoltat de Campo Santo, un studio tânăr din San Francisco. Mai mult, Firewatch este subiectul următoarei mele obsesii. Imaginile şi clipurile video prezentate până acum trezesc în mine senzaţii pe care le-am simţit doar în Proteus şi Kentucky Route Zero — asta pentru că am absorbit o cantitate impresionantă de artă curată, superbă, dominată de cromatica ce mă bântuie neîncetat: acel spectru fierbinte al apusului perfect, urmat de o noapte rece cristalină.

Reacţiile criticilor au fost pe măsură, iar creaţia Campo Santo şi-a asigurat deja un loc special în lista celor mai anticipate titluri. Misterios, cu o direcţie artistică genială, jocul se desfăşoară în sălbăticia Wyomingului, scopul personajului tău fiind prevenirea incendiilor forestiere. Desigur, situaţia este ceva mai complexă decât pare la suprafaţă şi vei constata rapid că unica ta conexiune emoţională cu realitatea pe care o laşi în urmă este vocea din radioul portabil. Tu eşti Henry, ea este Delilah şi Firewatch…ei bine, Firewatch este un exemplu de artă ludică totală.

Puteţi urmări detaliile dezvoltării jocului pe blogul oficial (materialele postate de producători sunt EXTREM de interesante). Lansarea Firewatch este programată pentru 2015.

2 Comments

  1. Demolishor martie 17, 2015
    • Aidan martie 17, 2015

Leave a Reply