Assassin’s Creed Unity promite să ne stoarcă o lacrimă

În cadrul unui interviu, Dan Jeannotte, actorul care va interpreta rolul lui Arno, personajul principal din Assassin’s Creed Unity, le-a promis fanilor că vor rămâne impresionați de povestea jocului. El a mai spus că datorită poveștii complexe și emoționante a acceptat să joace rolul lui Arno (asta și faptul că personajul e badass).

When I read the script, I was really impressed with the dedication to telling that kind of emotional story; to the commitment of the writer and Ubisoft in general to tell this kind of complex, emotional story. It’s not simple. It’s not black and white.”

Narațiunea se pare că se va desfășura în jurul poveștii de dragoste dintre acesta și Elise, o femeie aflată de cealaltă parte a baricadei, alături de templieri. Vom avea deci o poveste inspirată din cea a lui Romeo și Julieta. Cât de bună va fi aceasta, rămâne de văzut. De notat este faptul că la cârma postului de Creative Director se află Alexandre Amancio, omul care a stat în spatele poveștii din Assassin’s Creed: Revelations.

3 Comentarii

 • SenFire
  Publicat august 26, 2014 7:15 pm 0Likes

  O se ne stoarca mai multe lacrimi cand o sa ne uitam in portofel la lansare.

 • SenFaya 2
  Publicat august 27, 2014 2:55 pm 0Likes

  >portofel

 • Evo
  Publicat august 28, 2014 8:59 am 0Likes

  Eu deja am precomandat Collectors Edition 😀 Is sigur ca o sa fie un joc extrem!

Adaugă un comentariu