BioWare ar putea lucra la un joc de tip action

Astăzi, în cadrul „EA Investor Day”, compania ne-a oferit anumite detalii cu privire la un eventual produs de tip action, din partea celor de la BioWare.

Pe un panou de slide din prezentarea susţinută în cursul şedinţei, studioul creator al Dragon Age şi Mass Effect este listat ca o parte din creşterea economică a sub-diviziei „action games”. Directorul financiar, Blake Jorgensen ne-a transmis faptul că „genul action poate fi profitabil”.

BioWare ar putea lucra la un joc de tip action

Pe lângă Mass Effect Andromeda, cei de la BioWare lucrează la un nou IP, neanunţat, care, dacă va fi plasat în categoria de action, ar putea explica adiţia studioului în această prezentare. Mai mult de atât, nu putem elimina posibilitatea de tranziţie a Mass Effect Andromeda, din genul RPG, către cel action.

Personal, aş prefera ca noul IP să fie încadrat în această categorie, însă, nu aş fi dezamăgit dacă ar renunţa la componenta RPG în favoarea celei de action în cazul Mass Effect. Până la urmă, nu va avea nicio legătură cu trilogia lui Sheppard, astfel încât nu ar putea „corupe” universul deja existent. Voi ce părere aveţi?

Adaugă un comentariu