BioWare ne oferă mai multe detalii despre Andromeda

În cadrul E3 2016, fanii au putut face cunoştinţă cu noul protagonist, sau mai bine zis, noua protagonistă, Ryder, din viitorul titlul al celor de la BioWare. Deşi ambele genuri pot fi alese, şeful BioWare, Aaryn Flynn a ţinut să facă câteva precizări.

„Când l-am oferit pe Sheppard publicului, acum 10 ani de zile, ne-am inspirat din marketingul tradiţional al perioadei. Avem nevoie de un personaj cheie. Avem nevoie de situaţii cheie. Însă cred că, întreaga industrie, inclusiv noi, am trecut peste această perioadă. Jocurile noastre îţi oferă oportunitatea de a-ţi alege personajul principal, cred că toată lumea ştie acest lucru. Nu ai nevoie de o faţă pentru a te identifica cu reprezentantul, precum în posterele filmelor. Jucătorii doresc să îşi creeze şi personalizeze proprii indivizi. Şi suntem de acord cu această variantă.

Ne-am gândit că dacă în trilogia originală am avut un personaj masculin modelat după primul american în spaţiu, atunci cu această ocazie putem crea un balans.”

Întrebat în acest caz despre cine va reprezenta coperta, Flynn a răspuns că studioul va merge în continuare pe varianta oferită prin Dragon Age: Inquisition – o figură vagă, ce nu defineşte instantaneu un personaj masculin sau feminin.

Aveţi aşteptări mari de la acest titlu? Începutul lui 2017 ar fi data de lansare, în contextul în care nu vor mai avea loc amânări.

Adaugă un comentariu