Black Desert Online primeşte deja primul expansion

Black Desert Online primeşte deja primul expansion, ceea ce este mai mult decât motiv de sărbătoare pentru cei ce îl joacă. Deşi în Corea (de Sud nu de Nord) jocul este lansat încă din 2014 iar în Japonia şi Rusia, din 2015, restul lumii a văzut o lansare oficială tocmai pe 6 Martie anul acesta. Ei bine, la nici o lună distanţă, jucătorii vor primii primul expansion, Mediah, ce va oferi o nouă zonă MMORPG-ului, fără costuri adiţionale.

Lumea jocului va fi mărită cu până la 30%, peste 1000 de noi quest-uri vor fi adăugate, un nou boss ce va necesita sute de jucători pentru a-l învinge (Kzarka), noi misiuni pentru ghilde alături de boşi speciali şi loot pe măsură, o instanţă de 40v40 (Crimson Battlefields) în care vei putea participa solo sau în grupuri, noi seturi de arme şi armuri, Alchemy Stones ce vor putea fi create de jucători pentru a aplica bonusuri în atac, defensivă sau viaţă echipamentului şi nu în ultimul rând, echipament ce va putea fi fermecat (enchanted) la nivel înalt.

Deci, pasionaţilor de MMORPG-uri, aveţi ce face în următoarea perioadă. Expansionul va fi lansat astăzi, aşa că pregătiţi-vă pentru noi aventuri! Black Desert Online poate fi achiziţionat în varianta Standard pentru 29.99 EURO sau varianta Explorer pentru 49.99 EURO.

 

One Response

  1. Ziskele martie 30, 2016

Leave a Reply