BLADE RUNNER 2049 – Trei scurtmetraje care ne mai îndulcesc așteptarea

Sunteți pregătiți pentru evenimentul cinematografic al deceniului, ce va avea loc pe 5 octombrie?

Fie că da, fie că nu, tot ceea ce trebuie să știți despre el este că la 30 de ani distanță de evenimentele din primul film, un nou blade runner (Ryan Gosling) sapă de zor pentru a dezgropa un secret demult ascuns, care poate trimite ce a mai rămas din societate înapoi în haos. Investigația i-l scoate în cale pe fostul blade runner al poliției din Los Angeles, Rick Deckard (Harrison Ford), dispărut în urmă cu, ați ghicit, 30 de ani… Atât și nimic altceva (fu#k spoilers!). Mai puțin, poate, trei scurtmetraje foarte faine, care ne fac cunoștință cu evenimente importante ce au marcat societatea în acest interval de timp.

BLADE RUNNER 2049 – „Black Out 2022” Anime Short

În 2022, detonarea unui dispozitiv EMP (a.k.a. armă cu puls electromagnetic) provoacă un întuneric global ce are consecințe devastatoare asupra lumii. Regizat de Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop și Samurai Champloo), Blade Runner Black Out 2022 este un scurtmetraj anime ce a fost așteptat cu mare interes, deoarece servește ca prolog principal pentru evenimentele din Blade Runner 2049.

BLADE RUNNER 2049 – „2036: Nexus Dawn” Short

În 2036, Niander Wallace (Jared Leto) își prezintă, într-un mod foarte dramatic, noua linie de replicanți. Dumnezeu, anyone?

BLADE RUNNER 2049 – „2048: Nowhere to Run” Short

Îmi place din ce în ce mai mult Dave Bautista, aici în rolul unui replicant pus pe fugă. Suntem în 2048, iar numele replicantului cu pricina este Sapper Morton.

Așadar și prin urmare, ați ghicit unde o să fim în seara zilei de 5 octombrie, nu-i așa? La ușa din spatele celui mai apropiat cinematograf, evident!

În încheiere, vă las în compania lui Rutger Hauer și al său monolog memorabil din primul Blade Runner, iar eu mă pregătesc să revăd filmul pentru a zecea oară:

Și, de ce nu, dacă tot suntem aici, a ultimului trailer pentru Blade Runner 2049:

I need this poster in my life.

2 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 4, 2017 12:26 pm 0Likes

  Abia astept filmul asta. Si nu cred ca ma va dezamagi 😀

  • KiMO
   Publicat octombrie 4, 2017 3:21 pm 0Likes

   Imediat e vineri 🙂

Adaugă un comentariu