Blizzard reface Diablo în Diablo III. Şi e retro as fuck! [UPDATE]

UPDATE: V-am spus că nu există suficiente cuvinte în vocabular pentru a explica această inițiativă bizară. În esență nu vorbim despre un remaster, ci despre fan service. Evenimentul este limitat anual la luna ianuarie si chiar dacă folosește interfața clasică, muzica originală, filtre și opt direcții, The Darkening of Tristram anunță puține obiecte speciale: Red Soul Shard, primul gem legendary pentru coifuri, și două transmogrificări unice – piciorul lui Wirt și cel mai satâr dintre satâre. Hei, măcar primim un Armory, o zonă Adventure nouă şi Challenge Rifts!

red_soul_shard

transmogs

Staţi puţin şi ascultaţi, căci nu există alt fel de a spune asta: Blizzard reface (oarecum) originalul Diablo în Diablo III.

Cu ocazia unui patch aniversar ce sărbătoreşte 20 de ani de hack’n’slash satanic, şturlubaticii din Irvine adaugă un filtru retro pixelat, opt direcţii de mişcare, reconstruiesc 16 niveluri de temniţă generată aleatoriu şi pun la bătaia abilităţilor Necromantului cei patru boşi clasici. E mai bine decât nimic, dar partea cu adevărat interesantă este următoarea: patch-ul, denumit The Darkening of Tristam, este gratuit pentru oricine deţine Diablo III Reaper of Souls.

The Darkening of Tristam este diponibil începând cu săptămâna viitoare pe PTR.

 

5 Comentarii

 • Condurat Cornel
  Publicat noiembrie 4, 2016 10:57 pm 0Likes

  Sa inteleg ca dupa 2 ani imi cer bani (la pret de dlc , 15 dolari in cel mai bun caz , daca aleg sa joc cu clasa necromancer ) pt un content de sezon ( mai plinut cii drept dar avand in vedere ce mort e sezonu 8 .. ) .. Blizzard o ajuns ultima ” femeie de escorta ” al Activisionului .. am ajuns sa cumpar in joc o clasa ( Nici macar nu e druid ) care trebuia sa fie cand a fost lansat jocu .. pentru care am dat 2 milioane jumate cand o aparut , alt milion jumate pe expansion … ptiu drace

 • Ziskele
  Publicat noiembrie 4, 2016 11:55 pm 0Likes

  Chiar la inceputul anului am rejucat Diablo cu un Warrior sadea, trebuia de pe hard sa il tin in dreptul la cate o usa, sa fac dracii sa vina cate unu ca prin palnie, daca imi dadeau roiu toti si cu cate un charge/lightining/ fireball eram pa. Io zic sa nu asteptati patch-ul, si sa luati retro-ul de gat, cu toate ca o sa va ia el pe voi, ca nu stie de gluma.

 • Aidan
  Publicat noiembrie 5, 2016 9:18 am 0Likes

  Cred ca Blizzard face ce face Blizzard :))

 • Mirciuca
  Publicat noiembrie 6, 2016 12:34 pm 0Likes

  Ce mai face numarul 7?Apare pana la inceputu lui 2017?

  • Aidan
   Publicat noiembrie 6, 2016 2:57 pm 0Likes

   E bine, sănătos si se pregateste de tipar 🙂

Adaugă un comentariu