Bombshell: O Tipă Supărată, Un Revolver Uriaş Şi Un Braţ Bionic De La 3D Realms

3D Realms şi Interceptor Entertainment, ca să fiu corect până la capăt. Cele două companii au pus-o de un parteneriat pentru a dezvolta Bombshell, un action-RPG izometric plin de acţiune furioasă, mai original decât slănina cu ceapă sau bancul ăla cu Bulă la şcoală, pe care îl ştie toată lumea.

Fiţi atenţi aici: Shelly “Bombshell” Harrison, o tipesă nervoasă, dotată cu un arsenal impresionant şi vaste cunoştinţe în domeniul materialelor explozive, trebuie să salveze omenirea şi Preşedintele din ghearele extratereştrilor Kyrr. Dar, surpriză, Shelly are un braţ bionic, capabil de nenumărate abilităţi speciale violente şi distructive. Prin urmare, vorbim despre o combinaţie între Duke Nukem, Bionic Commando şi Cybermercs.

Pe cine păcălesc eu? Bombshell pare genul de joc în care mi-aş pierde sute de ore, indiferent cât ar fi de prost — vorba aia, „3 times the gun, 3 times the fun”.3D Realms au promis că proiectul lor minune apare anul acesta, pe PC şi console. Cadou, un wallpaper bestial (click pe imagine pentru rezoluţia completă).

bombshell_background

3 Comments

  1. George Andrei martie 3, 2015
    • Aidan martie 3, 2015
  2. George Andrei martie 3, 2015

Leave a Reply