Coloana sonoră din No Man’s Sky este disponibilă

Coloana sonoră din No Man’s Sky este disponibilă pentru public după ce, cei de la 65daysofstatic (trupă post-rock din Sheffield) şi-au anunţat ultimul album, Music for an Infinite Universe. Albumul este compus din zece melodii şi şase peisaje sonore, inspirate din algoritmii pe care No Man’s Sky îi poate produce.

Membrii trupei sunt foarte mulţumiţi de faptul că albumul lor va reprezenta coloana sonoră a acestui joc, Joe Shrewsbury, unul dintre membrii, spunându-ne că „5 sau 6 minute de aranjamente explodează în 600 de milioane de ani de sunete ambientale”.

Albumul se va lansa pe 17 Iunie, este disponibil pentru precomandă aici iar prima melodie o puteţi asculta gratuit fix aici. No Man’s Sky, celebru printre multe altele pentru aproape infinitul spaţiu de joc disponibil (peste 18 trilioane – 1.8×1019 – de planete ce pot fi explorate, cu propria faună şi floră), se va lansa în data de 22 Iunie pentru PC şi PS4.

2 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat aprilie 11, 2016 3:07 pm 0Likes

  Celor interesaţi de „cosmic music” le recomand trupa „Astrometry”, în special „Journey to Zeta Reticuli” – este ceva ce ascult eu ca să îmi crească productivitatea la lucru 🙂

  • Mr. B
   Publicat aprilie 11, 2016 3:25 pm 0Likes

   Thanks man.

Adaugă un comentariu