Concedieri la The Chinese Room

Într-un post pe blog, cei de la The Chinese Room anunță că situația nu e tocmai roz și au fost nevoiți să concedieze cea mai mare parte din echipă. Având în vedere jocurile cu care ne-au încântat până acum au fost de un calibru foarte ridicat, cum ar fi Amnesia: A Machine for Pigs (poate vă amintiți excelentul review al lui Marius și nota extrem de bună pe care a luat-o jocul), Dear Esther, sau Everybody’s Gone to the Rapture, această știre nu poate decât să ne întristeze. Și mai trist e că asta s-a întâmplat concomitent cu lansarea celui mai nou joc al studioului, So Let Us Melt, un joc făcut special pentru Daydream VR al celor de la Google.

Partea bună e că fondatorii studioului anunță că asta nu înseamnă totuși sfârșitul pentru The Chinese Room și că vor continua developmentul la The 13th interior, cel mai recent proiect al lor (fost Total Dark).

Să sperăm că vor trece repede prin această perioadă întunecată și vor reveni cu forțe proaspete și jocuri cel puțin la fel de bune ca cele pe care le-au scos până acum.

Adaugă un comentariu