Concurs: Trimite-ne un Articol și Poți Câștiga Revista NEXT LEVEL

Revista NEXT LEVEL este un obiect de colecție unic: doar 150 de exemplare au fost tipărite și doar 100 dintre susținătorii noștri de pe Patreon au intrat în posesia unuia. Restul au fost distribuite către membri ai familiei, prieteni și diverse personalități din lumea gamingului din România.

Ne-au rămas însă câteva reviste dintre cele pe care le țineam „de rezervă”. Și atunci când i-am sunat pe 3 dintre cei mai generoși donatori de-ai noștri pentru a le propune să primească un al doilea exemplar al revistei NEXT LEVEL, răspunsul lor a fost clar: oferiți-le pe post de premiu celor care poate și-au dorit să facă parte din clubul nostru exclusivist, dar nu au avut ocazia.

Unde, ce și cum?

Prin urmare, am decis să organizăm un concurs de articole. Ești pasionat de jocuri? Ai crescut dorindu-ți să ajungi scrii pentru LEVEL sau NIVELUL2? Vrei să intri în posesia revistei NEXT LEVEL? Atunci trimite-ne un articol în care descrii orice părere sau experiență gameristică de-a ta la adresa de e-mail nextlevelpodcast [at] protonmail.com.

Poți alege orice joc îți place, indiferent de vechime, gen, sau calitate. Important este ca tu să produci un articol original și deosebit, care să exprime opinii subiective despre experiențele tale de joacă.

Mai mult de atât, poți aborda orice stil: recenzie/review, preview, eseu subiectiv, comparație obiectivă cu alte titluri din același gen, sau poveste despre momentele când ai jucat titlul respectiv. Important este să te apropii cât mai tare de stilul de redactare din revistele LEVEL și să scrii câteva pagini cu adevărat interesante.

Și nu, nu contează numărul de cuvinte, fontul, spațierea între caractere și toate celelalte detalii pe care le solicită anumite concursuri de scrieri. Ne interesează doar să ai un articol în limba română inteligibil, original și documentat din experiențele tale de joacă.

În principiu, toate articolele bune vor fi publicate pe site-ul NIVELUL2 și vor menționa numele autorului. Dar cele 3 reviste sunt rezervate doar pentru cele mai bune articole: iar jurizarea va fi făcută de membrii echipei NEXT LEVEL (noi cei care participăm la podcasturi).

Vă puteți înscrie și dacă nu vă aflați pe teritoriul României, însă rugămintea principală este să suportați costul transportului în eventualitatea în care câștigați una dintre reviste.

Termenul limită de trimitere a articolului este 15 iulie 2020, ora 23:59.

Ne bucurăm că avem posibilitatea de a organiza acest concurs și sperăm că prin el vom reuși să reaprindem puțin scânteia creativă din cadrul comunității noastre. Spiritul LEVEL trăiește prin noi toți, iar revistele la care lucrăm (indiferent dacă sunt digitale sau obiecte de colecție pe care le scoatem în ediții limitate) sunt mijloace de expresie care ne ajută să devenim mai buni.

Așteptăm cu nerăbdare să vă citim contribuțiile!

PS: Nu, revistele NEXT LEVEL nu vor fi niciodată de vânzare. Prin natura lor, sunt cadouri pentru susținătorii noștri de pe Patreon. Le scoatem din pură pasiune, le folosim pe post de recompensă și nu urmărim un scop comercial.

Dar dacă sunteți interesați să descărcați varianta digitală a revistei, atunci o puteți găsi pe pagina noastră de Patreon (va trebui să faceți o donație pentru a avea acces). Mai departe sunteți liberi să vă tipăriți propriile exemplare și să le faceți cadou – munca noastră este făcută pentru a fi citită, nu pentru a fi atârnată luni întregi de tarabe, așteptând cumpărător.

Adaugă un comentariu